• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, my prawdopodobnie zapiszemy Kubcia od września do przedszkola, ale czy będzie chciał chodzić to inna sprawa. Z drugiej strony jeszcze mi go szkoda, nie umie się sam ubrać, a jak idzie do łazienki nie ściągnie sobie sam spodenek. A w przedszkolach róznie bywa, i nie chciałaby go narażać na stres, że będzie chodził mokry.

reklama
Justi ja pracowałam w przedszkolu i wiem że dzieci do 4roku jeśli jest taka możliwość powinny być w domu z matką. Maluchy nie są jeszcze gotowe na przedszkole.Rozumiem 2 godz. np. ale nie dłużej...

Cześć dziewczyny wpadam powiedzieć że żyje a tak serio to wczoraj miałam cały dzień gości :eek: a dziś od 4 rano mały nie spał do 15 cholera jestem wykończona i padam na pysk teraz zasnął zdążyłam zrobić obiad na jutro masakra nie wiem czy to już nie kolki :-( wczoraj ostatni raz robił kupkę

nie jestem w stanie Was nadrobić za to przepraszam... doczytałam tylko że:
Bobo zdrówka aby noc była lepsza
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Scoti no i dałaś radę po wizycie

A ja się tak zastanawiam bo jak jest -2 na dworze to mam wychodzić z Olim na spacer? Kupiłam mu zajefajną czapkę zimową taką włochatą pilotkę z uszkami misia ;-)

Ostatnia edycja:
bobo ja tez sie kiepsko czuje i chyba zaraz sobie zrobie mleko z miodem tylko nie pamietam co sie jeszcze dodawalo do tego mleczka ?

marta
mam nadzieje ze kolki Was omina , odpoczywaj w kazdej wolnej chwili, my tu czekamy na Ciebie az wypracujecie sobie rytm ze mamusia bedzie miala czas na kawke z nami :)

reklama
marta a kiedy idziecie z nim do pedoiatry? moze cos mu dolega ze taki placzliwy jest? ja slyszalam kiedys w tv ze do -10 czy -15 mozna wychodzic. wiadomo nie na kilka godzin ale mozna.
aniolkowa za mna chodzi paczek z ajerkoniakiem :))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry