• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj ja jeszcze jestem ale zaraz uciekam bo padam na pyszczek juz

bietka ksiazka fajna rozbudza wyobraznie, generalnie dotyczy sado maso i dominacji ale jest opisana w delikatny sposob, nie ma w niej wulgaryzmow. Polecam bo naprawde ciekawa, ja juz nie moge sie doczekac kiedy kupie druga czesc .

anaber ja nigdy nie ogladalam rzadnego bolywooda :zawstydzona/y:

DOBRANOC DZIEWCZYNKI ;*

reklama
hejka pierwsza :p tylko sie witam i spadam.

Anisiaj kredki schodza z plytek i brodzika i ciała ale na ciele zoste taka poświata kolorowa ale frajde mial :-) takze z cifem nie musisz przyjezdzac, co do scrabble to chetnie ale sie boje z Toba grac bo pewnie przegram ;-) z z psychologiem jeszcze nie gralam ;-)

dzien dobry :)
noc mialam okropna :( nic nie spalam :( tak mnie gardlo bolalo ze myslalam ze umre. o 3 w nocy bralam pyralgine i syrop ale pomoglo na 2 godz a pozniej znow mialam jazde. masakra taka jestem zawalona :( znacie sposob na uleczenie?
milego dnia wszystkim :)

Anaberki, ufff, a ja juz kupilam cif ;) co do scrabble, nie boj nic, ja teraz mam skurczony mozg, wiec nie przegrasz :)

Bobo, a mleko z miodem?

Aniolkowa, czytasz po polsku czy w oryginale? Moja przyjaciolka czytala obid wersje i mowi,ze oryginal duzo lepszy, bo polska ma chwilami kiepskie tlumaczenie.

Ide na sniadanko z m, buziaki!

dzień dobry
witam z kawą
nareszcie u mnie słońce i nie ma mgły :-)

bobo płucz gardło wodą z solą -powinno odkazić... może natursept do ssania - chyba wolno...

wiolka udanego meblowania- nie przemęczaj się za bardzo

anisiaj poszły wczoraj ciasteczka kokosowe na zdrowie dla Twojego bobasa
my dziś jedziemy do teściów na obiad :rofl2::eek: wrrrrrrrrrr..... opowiem wrażenia wieczorem...
chyba przed wyjazdem, spacer zaliczę bo ładna pogoda... :-)

miłego dnia

Witam i ja, my już po śniadanku:-) Zaraz muszę odgruzować chatę i trochę się pouczyć. Zaczynam mieć stresa. Jak cały tydzień normalnie funkcjonowałam, to teraz się stresuję.
Bobo, zapytaj w aptece o jakieś tabletki na ciężarnych. Na pewno jakieś możesz. Mnie też cofa jak mam gardło czymś wypłukać.
Bietka, wpadam do was, i spacerujemy razem) u nas pochmurnie:-(
Wiola, tylko nie targaj cięzkich rzeczy! znając ciebie będziesz chciała pomagać:-)
Miłego dzionka!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry