• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja teściowej ogólnie nie mam złej zawsze jest po mojej stronie ! ale czasem mnie denerwuje :wściekła/y:
Bobo ja też mykam pod prysznic
Joweg jak się przeprowadzisz do niej to musisz dać radę ale długo tam nie pomieszkasz

ja jutro musze isc do rodzinnego po skierowanie na tarczycę i hiv mój gin mi kazał obowiązkowo

Jejciu ale naskrobałyście
Joweg ja też bym wolała żeby Ania tu lepiej nie zaglądała, gdybyś sobie poczytała na tym ich wątku co pisała miałabyś takie samo zdanie
scoti Aga i Mirek czekają na Kubusia lub Lenkę

Kobietki ja was jutro będę na fb szukała dziś jestem tak padnieta że ledwo zywa już wykąpana i po kolaccjii w łóżku leże córe też wykapaliśmy zjadła płtki z mlekiem i sie do spania układa z pielusią (6 lat już ma ale pieluchy nie umiemy jej pozbawić bo jest awantura musi sie mieć do czego przytulać bo śpi sama:-D)Dobranoc kochane:-)

jestem i ja ;-)
poczytalam was,ale ...wszystko mi sie pomieszalo,
zerkala ktoras czy sa jakies wiesci od zagubionej ??

wiolka moj syn ma skonczone 7 i do dzisiaj spi z pielucha..i to nie jedna ;-)

Madlen pisała że mała waży ponad 1,8 kg i jak się urodzi to będzie miała wszystko rozwinięte i w razie czego będzie rodziła naturalnie. Mogę Ci wysłać zaproszenie? Bo zdjęcia masz zablokowane ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry