• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

madlen ok ja też teraz mam większość opcji zablokowanych, bo raz miałam nieprzyjemną sytuację. Internet jest niebezpieczny, nawet nie zdajemy sobie sprawy jak wiele danych o sobie udostępniamy...

reklama
Nie które z was znalazłam na nk i wysłałam wam zaproszenia:tak:
Tez tam zaglądnęłam bo rano zagubiona pisała ze jedzie do szpitala i tak jak pisze suonko wiec zobaczymy ale pewnie wcześniej się rozpakuje

suonko zgadzam sie z toba,dlatego nie wklejam na otwarty watek na forum zdjec moich dzieci i nie przyjmuje na nk zaproszen od kont fikcyjnych..bo nigdy niewiadomo na kogo sie trafi..

Kurcze, jak do któreś nie wysłałam to wyślijcie mi zaproszenia, bo już mi się pomyliło:-DWiem, że Wioli coś nie mogę znaleźć:-)
Scoti, dane do tabelki. Cykl starań 8, najbliższa @ 22.04.12.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
juz sie sprysznicowalam i jest mi cieplutko w lozeczku, zaproszenia poprzyjmowalam :) maz odkad przyjechalismy naprawia swojego kompa wiec mam cisze i spokoj ; jutro rano beta!!!!!!!! trzymac kciuki za wynik
dzoana u mnie w znajomych masz wiole:) mam tylko jedna hihi wiec sie nie pomylisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry