• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
joweg ania raczej tu nie bedzie zagladac bo to wlasnie ona byla w tej grupie ktora nie pisala na forum przez nowe dziewczyny ktore mialy wszystkich w nosie i wogole dosyc ostro nam wytlumaczyla ze zmarnowalysmy tamten watek itd

w sumie ja tak do konca nie wiedzialam kto napisal , juz tesciowa na mnie ryczy bo jestem przeziebiona i teraz mojego meza bierze i to moja wina !!!!! zaczyna sie !!!!!!

zaraz bedzie ze obgadujemy ich za plecami ale mowiac szczerze niektore dziewczyny m.in Katy, agnes, rozia, jane wyjasnily na spokojnie ze taka mialy potrzebe serca, ze czuly sie pominiete, ze musialy nas przekrzykiwac zeby byc uslyszanym az wkoncu przestaly pisac a zalozyly watek zeby dziewczyny znowu razem tylko ze soba pisaly. i na dzien dzisiejszy jestem w stanie to jakos sobie w glowie poukladac i zrozumiec ale niektore dziewczyny pojechaly po nas za ostro wlasnie na czele z Ania i na nich sie bardzo zawiodlam ale juz z tym nic nie zrobimy....

Dzoana odbierz zaproszenie na grupę tam będa wszystkie nasze fotki bezpieczne więc pewnie Bobo tez doda tam. sprawdz swoje wiadomości bo wyslałam
Już wszystko odebrałam. Dopiero dojechałam do domu i ciężko mi nadążyć z info od Was. Widzę, że już wszystkie jesteście obejrzane;-)
joweg ja jednak bym nie chciała żeby AniaBuchowicz tu zaglądała...
Zgadzam się, jakoś niemile ją wspominam.
Strasznie się obżarłam u Rodziców. Ale bardzo się cieszyli, że ich dzisiaj odwiedziliśmy. Droga do Lubina była ok, tylko pełno wariatów. Za to spowrotem wielki korek przed Leśnicą nas złapał:wściekła/y:

joweg walnij ja w leb hihi :) zart :) no tesciowe tak maja ze swoich synkow pieszcza hihi :) dzis mial do nas przyjechac brat mojego meza ale jak sie dowiedzial je jest on przeziebiony to zakazal mu przyjezdzac zeby mnie nie zarazic hihi i mam spokoj

reklama
Też bym Was chciała zobaczyć dziewczynki.
Chętnie na pw udostępnię adres do nk,bo fb mam lecz poruszać się za bardzo tam nie umiem.

Kurczę coś mi nie chcą suwaczki wchodzić,bo zakładałam więcej:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry