Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Joweg u nas po nowemu
Aga, Bobo, Madlen, Scoti, Wiolka i ja już urodziłyśmy a teraz czemkamy na dzidzie Anisiaj i na staraczki aż się wezmą do roboty :-) Anisiaj nie mam pojęcia co na kaszel może czosnek ? Aga niby tak ale brzuchol mam wielki kiedy on zniknie? Anaber no taki już jest
martaSx- hehhee do roboty jak to brzmi to trzymam kciuki :d ja poki co na bardzo dlugo odposzczam musze sie odstresowac hehe czekam na ciekawe streszczenie co mnie ominelo a jutro postaram sie cos nadrobic spadam spac , dobranoc :-) do jutra
anisiaj- Gratuluje kochana pamietasz mialysmy razem zajsc heheh _ wyprzedzilas mnie ciesze sie niezmiernie jutro wam wszystko napisze na zamknietym , zeby nie tak oficjalnie bo to dluga historia a mnie ominelo jakies 1500 stron
dzwonił m - średnio trzeźwy... nie zamierza do domu wracać - pier...... o jakimś łososiu- ja mu ku......... jutro dam łososia! 05:30 pobudka i na -10 z psem!!!
anisiaj, ja na kaszel nic nie brałam - jedynie tantum verde psikałam, a jak nie mogłam już czosnku to łykałam prenatal grip care. Leżenie w łóżeczku...