Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja sie witam M mnie wkurza bo zalozyl sluchawki i mu kur** przeszkadza odkurzacz bo nic nie slyszy, pomalu konczy mi sie cierpliwosc jak nie chce pomagac to niech chociaz mi nie przeszkadza i zajmuje sie dziecmi
Mowie mu ze nie chce jechac do mamy dzisiaj na obiad (w niedziele zawsze jezdzimy) bo bedziemy tylko przeszkadzac, ale on swoje ze bedziemy pomagac tylko co to za pomoc z dwojka krzyczacych maluchow.
Wpadam do was, powoli gotuję obiadek, mieliśmy gości na kawce, przyjechała szwagierka z mężem i dzieciaczkami. Też mam jeszcze kupę pracy. Dziisaj muszę upiec drugi sernik i dokończyć ciasto z masą.
Scoti, może twój m potrzebuje przedświąteczny wpier*ol, bo się nieswojo czuje??:-)
Aga współczuję, nienawidzę jak są awarie z wodą, bo wtedy okazuje się że woda jest non stop potrzebna.
Bietka, już jadę do Ciebie na kawkę, za ok 1,5 godz bedę