reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie Misie Pysie :) :-)

kurde normalnie zmęczona jestem :tak::-D niby święta, m w domu a wyprawy wigilijno- świąteczne z Igorem to normalnie wycieczki jak na koniec świata... On zmęczony, wszystko rozregulowane, spać chodzi o 23 ( po co wcześniej) :szok: , nie ma ochoty jeść butli poza domem :confused2: ehhhhh - dobra polskim zwyczajem ponarzekałam sobie :-D:tak:
wiecie co chyba wolę swoją codzienną rutynę :sorry::eek: :-)
jeszcze dzisiaj u teściów i koniec :-)

MIŁEGO ŚWIĄTECZNEGO DNIA :* :-)

Święta,Święta i już prawie po Świętach ;-) teściowa pojechała a my czekamy na ciotkę z wujem bo mają przyjechać do małego... ja też jestem jakoś zmęczona. Miłego dzionka laseczki :*

Hej glowa mnie boli z wrazen dzisiejszych.

Tesciowie wlasnie nas poinformowali ze brat M 9 czerwca bedzie bral slub. No cholera chyba bedziemy musieli wziasc kredyt zeby poleciec do polski najpierw w marcu na 50 urodziny tescia a potem w czerwcu na slub brata:wściekła/y:

Wogole porabana sytuacja bo brat z dziewczyna sa razem 3 miesiace, maja po 25lat i chcieli poprostu wynajac razem od stycznia mieszkanie. Ale szanowny tatus tej dziewczyny powiedzial ze moga zamieszkac razem dopiero po slubie:szok: I teraz na szybko w styczniu zareczyny a w czerwcu slub. Laska co chwile dodaje na nk komentarze przy zdjeciach brata M z naszymi dziewczynkami ze juz czas na swoje:szok:

I ja się przywitam świątecznie jeszcze!!!

Bobo jestem objedzona powyżej cebulek włosowych,kurdę przybyło parę kilo i doopa jak szafa trzydrzwiowa :szok:!
Bietka i ja wolę tę moją domową rutynę,nie lubię rozregulowanego porządku dnia,bo potem dzieciaki świrują:tak:!
Martuś ja przez wszystkie świąteczne dni robiłam za szofera,ale m starał się być grzeczny i nie skocurzył się zbytnio ani razu.

U nas dzieciaki mega zadowolone z prezentów i ja też jestem zadowolona,m dostał ode mnie (za radą Bobusia)erotyczny i też się cieszył.Czas świąteczny szybko minął i czas na powrót do normalności,hihi byle do nowego roku!

A pozostałe dziewczynki,co tam u was słychać???

WSTAWAĆ!:-) Już po świętach, pora wracac:) U nas święta mineły baaardzo szybko. Ale to chyba dlatego że z każdej strony goście, albo my w gościach. Zaczęło się od Wigilii i niespodziewanych gości. Przyjechali po prostu złożyć wczęsniej życzenia świąteczne.
Kubek dostał tyle prezentów, że będę musiała częściowo stare zabawki schować. A my m.in dostaliśmy do szwagierki bilety do kina:-):-):-) (i jeden kupon na pilnowanie przez nią Kuby:-)). Cieszę się jak dziecko bo ciągle czasu na kino nie było, więc idziemy jutro.
Miłego dzionka!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry