• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

ja dzisiaj tylko z Wami o poranku :) ok 11 wpadnie mój tata weźmie małego na spacerek a ja będę sprzątała. Ksiądz ma chodzić od 16:30 mam nadzieje że wyrobi się przed 20 bo jak nie to soryyy :baffled: ale do północy czekała nie będę....
w mieszkanku lekki syfik bo wczoraj wieczorem nic nie robiłam, m oglądał skoki , ja z książką zasnęłam o 22
nawet m nakarmił Igorka o 23:30 :szok:

marta a Ty co tak wcześnie - mam nadzieje że pospałaś jeszcze :) wiesz fajnie, że macie w lokalu te chrzciny - wracasz zmęczona do czystego domu a nie... goście pójdą a |TY zasuwasz dalej :) bardzo ładny kolor włosków, zdolna jesteś :)

anaber mam nadzieje że Ci się spodoba, moim skromnym zdaniem najważniejsze aby instruktor nie zrobił na grupie początkującej trudnych układów, bo jak się zrazisz to odpuścisz, a niektóre układy sa takie że hohohoho - najważniejsze to dobra muzyka, zabawa i energia :) czekam na relację po pierwszych zajęciach:)
ja zaczęłam to ćwiczyć to kiedy w Polsce nikt o tym nie słyszał, jak mówiłam że idę na zumbę to się pukali w czoło - w 2010 roku nagle bum,,, mama dzwoni- ej mówili w tvn o Twojej zumbie- ja mówię : widzisz a mówiłam że to będzie hit :) teraz jest hitem BOKWA fitness- podobne i fajne :)))) uffffffff to się naprodukowałam :) ;-)

madlen kochana a Ty co karniaki chcesz tańcować ????? :)))))))) :-) pokaż się tu u nas :*
justi odpuściły zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach ????:-)

Ostatnia edycja:
Bietka ksiądz z kolendą może późno przyjść zależy ile ma domów tak to juz jest sprzatasz pół dnia zanim przylezie na 10 minut. No ja jeszcze pospałam sobie więc luz. Po przemysleniach z tymi chrzcinami stwierdziłam tak jak Ty wiesz jak to z małym nie dosc ze wisiał by mi na rekach to stała bym cały czas w kuchni

no właśnie marta :-) ja nie mam w domu stołu - musimy w końcu zakupić, mam tylko stolik kawowy ;-) nawet nie byłoby gdzie siedzieć,
aga powodzenia - i co będziesz płacić ???

wstawać śpiochy pobudka
Budzik.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry