• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Scoti po Wikim ćwiczyłam i nie miałam brzucha, jak się urodziła Amelka to miałam takie doły, przemęczenie, użeranie się z byłym że nawet chęci ani siły nie miałam aby ćwiczyć no i mam taką skórę zwisającą trochę... Mogę ją normalnie złapać w rękę, taka oponka się robi...

reklama
Marta super Ci ten kolor wyszedł i tak równiótko, bez żadnych prześwitów i to po takich ciemnych włosach!!! Ty to jakimś rozjasniaczem robiłaś czy zwykłą farbą? Mi po ciemnych jak fryzjerka robiła te rude to najpierw miałam dekoloryzację dwustopniową... A Ty rach ciach i już masz jasniejsze! Super, ładnie Ci w nich, ożywiło Cię :)

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas szaro,buro i ponuro i do tego pada deszcz i wieje,że głowę chce urwać!!!
Martuś ja jestem,tylko trochę mnie męczy @ no i byłam dziś u lekarza z Karolem i Frankiem(znowu!),za niedługo zamieszkam w przychodni i będą mi czynsz liczyć.Wczoraj Franek zaczął brzydko kaszleć i dwa razy zwymiotował od kaszlu i stan podgorączkowy.Okazało się,że zapalenie płuc niefajne,nowy antybiotyk,a wczoraj rano stary się skończył i zmiana płynu do nebulizacji.Normalnie oszaleję,fortunę zostawiam w aptece,za niedługo będę musiała wziąć kredyt na leki.Nasza pediatra powiedziała,że wypisze nam skierowanie do pulmunologa w celu diagnostyki astmy oskrzelowej,testy i takie tam,a potem może dostaniemy zasiłek pielęgnacyjny i będą recepty na XP.
Martuś super masz kolorekja też bym taki chciała,jaką farbą to robiłaś???
Marka G R A T U L A C J E !!!

Dziewczynki piszecie o tej zumbie,że sama ochoty nabrałam,ale nie pójdę przynajmniej na razie.Bo raz,że tańczyń nie umiem(dwie lewe nogi),a dwa że wyglądam jak słoń i tam wyglądałabym jak słoń w składzie porcelany.

A ja dziś piekę w piekarniku na studniówkę cc i cp i smażę f.
Nie mam w co się ubrać na tą studniówkę,nie mam fryzjera i będę wyglądać jak czupiradło!!!

Miłego dnia!!!

Evel pół roku temu nie wiem czy pamiętasz taka laska ( fryzjerka) robiłam mi balejaż rozjaśnieczem ale mi się nie podobało i pofarbowałam jasnym brązem. Teraz zrobilam rozjaśniaczem prawie całe i farbą średni blond ;-) i tak po mału dojdę sama do jasnych. Moze tego nie widac na zdjęciu ale mam kilka kolorów od brązowego po bond taki jakby balejaż z kilku kolorów ale mi się podoba
6mamo w aptece też zawsze majątek zostawiam. A z astmą to nie di alergologa? mi on właśnie astme stwierdził... A farbę miałam z Londy średni blond

9ca98c4fd75d9bfb1f488439b773cdee.jpg
ale i tak wyszedł ciemniejszy niz na pudełku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry