• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Już jestem,
poszłam do rossmanna ale okazało się że mój podkład jest w normalniej cenie 55,99 a w gazetce na necie jest cena 38,99 i jest ważna od 3 stycznia do chyba 18... Gdyby nie było tylu ludzi to bym zapytała kasjerkę ale były takie kolejki że sobie odpuściłam ;/

reklama
Do mnie wlasnie przyszedl list z agencji mieszkaniowej ze dostalibysmy kredyt na mieszkanie 70tys plus 4 tys depozyt, a reszte 50tys doplaciloby panstwo i niby mamy 8 tygodni na znalezienie domu. Tylko cholera na odpowiedz czekalismy pol roku a przez te pol roku urodzila sie Lilly, doszly nowe zasilki, splacilicmy pare kredytow wiec musza teraz te dane odswierzyc i boje sie ze znowu zajmie im to kolejne pol roku i niewiadomo czy przy tych zmianach dostaniemy ten kredyt. ehhh

scoti super, próbujcie, może się uda to będziecie spokojnie na swoim! :)
anaber nie odpuściłabym gdybym miała więcej czasu to stanęłabym w kolejce i zapytała ale niestety czas mnie gonił bo musiałam zdążyć po Wiktora do szkoły, za późno z domu wyszłam ale to bb tak wciąga że ciężko się wyrobić później z czymkolwiek;-)

reklama
mnie głowa boli już chyba 5 dzień, oszaleję...ciekawe co gin na to powie w sobotę, pewnie nic...

dziewczynki, zaraz przychodzi do mnie psiapsióła, więc nie rozpaczajcie, że mnie już dzisiaj nie będzie. Anaber proszę mnie nie wywalać :):-):-):-):-):-D:-D:-D:tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::nerd::nerd::nerd::zawstydzona/y::-p:happy:;-):blink::nerd::-(:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry