• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja chwilowo jestem,f już upieczone,jeszcze tylko cc i p.
Marta moim dzieciom też nie za każdym razem się odbijało.
Scoti u nas pediatra robi tak,że jak młode za długo choruje lub za często na jedno i to samo,to wysyła na prześwietlenie(czasami) RTG i do alergologa-pulmonologa(zawsze!).
A tam lekarka robi testy skórne i wdraża odpowiednie leczenie lekami wziewnymi jeśli jest potrzeba.

reklama
Dzień dobry przepraszam ze dzisiaj teraz dopiero ale tak mnie zeszlo a jeszcze mam góre prasowania:baffled: Anaber szanowna prosze mnie bardzo nie karać za braki mojej osoby na watku:-D:-Dpostaram sie nadrobić i obiecuje poprawe:tak:;-):happy: Marta u mnie małej też nie zawsze sie odbija polożna mówila ze nie zawsze dziecku musi sie odbić:blink: Suonko czekam:-):tak: Marka serdeczne gratulacje:tak: My byliśmy wczoraj u księdza mamy chrzest 17 lutego tj niedziela ksiądz mnie przekabacil mówi ze niby w soboty chrzest robią jak jest jakiś bardzo ważny powód a w niedziele tak pięknie wiec niech będzie niedziela,w sobote przed chrztem mamy spotkanie przygotowawcze,ja robie w domu w kuchni będzie moja przyjaciółka więc stala w kuchni nie bede a z reguly w restauracjach dzieci sie nudzą nasza Nastka napewno więc wiem ze by zamna tylko chodzila i marudzila kiedy do domu jedziemy a w domu znajdzie sobie zajecie ;-)dzis albo jutro kupujemy zaproszenia rozwieziemy i spokój zaraz musze prasować:baffled: w co sie na chrzciny ubieracie? musze sobie coś kupić na tyle wygodnego zeby mi było dobrze Julitke karmić:sorry2:

Marta na ba nie ma takich drugich:-Da co do zrzutki dla Anisiaj to jak nas wystawi to my ją znjadziemy:-D:-Dtylko wiesz musimy sie ograniczać bo najpierw zafundujemy jej usg....a potem będzie może chciała zebyśmy jej ubranka dla dziecka kupowaly czy coś....wiesz róznie to jest:sorry2:z drugiej strony nasza Anisiaj to kobieta z klasa nie traktowałaby nas chyba jak MOPS nie? :-D:-D Anisiaj kochana wypowiedz sie:-) Aniolkowa zdróka ci życze:tak: Marta u nas na stronie parafi piszą ze chrzty są w 3 niedziele i sobote miesiąca a tak naprawde chrzczą w większosci tylko w niedziele ale niech juz będzie tylko że bedę musiala podać rosół drugie danie i jakieś danie na gorąco jeszcze bo o 12.30 mamy msze w kosciele takto w sobote by stykło jedno danie gorące ale cóż przeżyje kupimy zrobimy i tyle:-)dobra kochane nie chce ale musze isć prasować bo kuźwa żadna tania sila robocza sie mi nie trafia:baffled:zagladne później

Ja wlasnie wrocilam ze szpitala implant zainstalowany ufff spokoj na 3 lata nie musze pamietac o tabletkach:-p

Suonko
czekamy, musisz sie pilnowac bo tu ostatnio z forum wywalaja za nieobecnosc;-)

Marta no gdyby nie te zmiany to juz moglibysmy szukac jakiegos 3sypialniowego domu z rynku wtornego, ciekawa jestem ile teraz zajmie im odswierzenie danych, ale juz blizej niz dalej, drazni mnie fakt ze co miesiac placimy £550 i splacamy czyjs kredyt a za tyle samo moglibysmy splacac swoj.

6mamo aha, biedne te twoje dzieciaczki:-(

reklama
jestem była u mnie pielegniarka srodowiskowa :szok:

Wiolka no to ok załatwione robimy zrzutę tylko mam nadzieję że nas nie wyroluje jak ta małpa z innego forum ta co wiesz ... lubi wyłudzać kase na usg :-p i myśli ze ludzie nie mają nic innego do roboty jak tylko na BB siedzieć he he he he

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry