• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

scoti mam nadzieje ze szybko im pjdzie odswiezenie waszych danych i szybciutko przeprowadzicie sie na swoje &&&
marta po co byla ta baba u Ciebie ??

Chyba bede musiala zmienic nick bo mam problem z zalogowaniem sie na BB z telefonu bo nie mam polskich znakow i nie moge wpisac loginu:-(

reklama
bietka a obiadek masz dla ksiedza hehe ja kiedys w PL przyjmowalam ksiedza a ze mieszkalam w ost mieszkaniu w bloku to jak przyszedl to zapytal dlaczeg nie mam dla niego obiadu albo chociaz kawy bo to ost mieszkanie wiec mu powiedzialam ze ja obiad jadlam o 16 a nie o 20 a kawy nie pijam wiec nie mam w domu hehe

i dobrze mu powiedziałaś - mam herbatę ;-) jedynie, no kawę ostatecznie mogę mu zrobić ;-)
idę bo jak zaczną śpiewać na klatce to pies się wścieknie... idę lukać czy ktoś idzie :))) muszę być przygotowana i szybko zamknąć psa w sypialni :))

buźka

reklama
jestem i ja:)

usg stawów biodrowych niby ok ale kazał mu zakładać dwie pieluszki tetrowe na pampersa i ćwiczyć i kontrola za 7 tygodni, natomiast usg brzuszka ok tylko usg nerek wyszło źle, czyli już wiem ze ta cystografia też wyjdzie źle:((((((((((((((((((((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry