• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga na wymiarach miedniczek sie nie znam ale z tego co pamiętam nie powinny być chyba poszerzone:baffled:w momencie kiedy sie mocz cofa dochodzi do stanu zapalnego i dlatego trafiliscie do szpitala nie moze byc tak zeby mocz sie cofał musi całkowicie sie pecherz opróżniać my mieliśmy z Nastką dwa badania scyntygrafie chyba jak dobrze pamiętam z kontrastem i badanie urodynamiczne które pokazało czy jej pęcherz sie całkowicie opróżnia czy własnie sie mocz nie cofa zeby to nie doprowadzalo do stanów zapalnych,ja podawałam jej długo furagine żeby nie miala stanów zapalnych chyba z 2 lata na tej furaginie na zmiane z uroseptem jechałyśmy ale nam na szczęscie badania wyszly dobrze masz dobrego urologa albo nefrologa?

reklama
Aga, teraz przynajmniej powiedzą wam co robić żeby było dobrze!!!!!Trzymam mocno kciuki!!!!!!!
Scoti, ty mi tu tak nie żartuj:) dwie kreski w tym momencie to jak mogę co najwyżej na teście Aniołkowej, Gosi, Suonka, 6-kowej oglądać z wielką przyjemnością:)
Anisiaj, gdzie się podziewasz????? tylko prosze bez wymówek że zmieniałaś kolor jahtu:)
Suonko, ja ćwiczę skalpel. Po pierwszym razie 2 dni dochodziłam do siebie:) Jutro też lecę skalpelem.

Wiola tak jak piszesz my to badanie z kontrastem mamy 30 stycznia, nie mam żadnego urologa i wiem że oczywiście u nas na tym zadupiu nie ma dziecięcego i będzie na pewno gdzieś jeździć, Kuba też bierze furagine codziennie

Pojawiam się ponownie na chwilkę.
Dziś biegam między kuchnią a salonem i lapkiem z BB.
Dzieci mi sajgon robią,kurczę 100 lat tego nie odgruzuję,Franek wpadł na pomysł by konfetti rozwalić,a wcześniej ciastka rozkruszył w drobny mak na ławie i dywanie:szok::angry:.
Suonko witaj!!!Nareszcie jesteś!!!U mnie staranka są a jakże,ale i @ teraz też jest.A to za ciebie i dla ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj ale ty się jednak troszkę obijasz,gdzie nasze ciążowe bąbelki,co???
Aga na pewno będzie dobrze z nereczkami Kubolka!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anaber:-);-):tak::-D:wściekła/y::zawstydzona/y::-(:szok::no::-p:happy::crazy::rofl2::angry::nerd::baffled::happy2::blink::sorry2::dry::-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Marta a dlaczego masz go kłasc raz na jeden bok albo na drugi? Suonko-spokojnie pojawi sie i wasze szczescie małe zobaczysz:tak:dobrze ze meza masz dobrego dla ciebie:-) Bietka a ty sie dalej modlisz?:szok::-D musiałam ta moja najmłodsza szybko wykapac bo zrobila taka kupe ze jej wypłyneła z pampersa:-DNastula sie teraz kapie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry