• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem potrzebowałam takiego wyjścia :) a snieg sypie masakra normalnie.

Aguś kurcze tak mi przykro ale trzeba myślec pozytywnie, my 5 lutego mamy usg nerek ze wzg na spodziectwio. Trzymam kciuki kochana i buziaczki dla Was :*

Justi musiałam podejchac po jogurty, kefir, warzywa, ryz ogolnie abym mogła coś tworzyć bo dużo rzeczy mi sie pokończyło. Jak spojrzałam w kosz to myślałam,ze to nie mój :) ryz brazowy, makaron ciemny, jogurty naturalne, kefirki, warzywa, owoce :) jak nie ja i czekaolady tam nie było :)

Bietka Ty cały czas czekasz ?? :szok: masakra nie przyjełabym kolędy. Ja w tym roku mam w sobote to zaczyna chodzić wczesniej więc jest szansa,ż edo 20 się wyrobi.

Suonko kochana witaj i pilnuj sie bo wiesz co Cię czeka jak bedziesz nas tylko z ukrycia czytać :P

Zaraz zmykam na orbiego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem jeszcze z wami:)

Wiola staram się ale wiesz, napisz mi nazwisko tego lekarza w Prokocimiu proszę

Suonko doczekasz się, zobaczysz:tak:

Marta po to się obraca dzieci żeby nie miały wyleżanej główki, bo potem dzieci mają takiego platfusa z jednej strony, ja Kubę też obracam, wszystkie dzieci obracałam i mają ładne okrągłe głowy:)

Anaber ze względu na co??? bo nie rozumie????

Byłam też u pediatry i Kubuś waży 5800g za dwa tygodnie przybrał 1kg:))

od kilku dniu Kuba płacze mi tak że nie idzie go uspokoić, myśleliśmy z m że to kolki ale dziś go wyczaiłam on jest głodny je co dwie i pół godziny 120 pytałam doktorki i powiedziała że ok ale nie częściej:szok::szok::szok: od razu pomyślałam o Olisiu Mart że może on też jest głodny

Wiolka tak jak Aga napisała po to mi kazała :tak:
Aguś u nas to kolki na pewno wiem bo strasznie się pręży rzuca nóżkami i puszcze bączki przy tym... ale już jest lepiej po espumisanie ;) Ładnie kubuś przybrał
Anaber no to super ze wypad się udał

Całe szczęscie że bb nie jest prywatne i mam prawo wpadać raz na ruski rok i pisać tyle ile chcę i co chcę dlatego jestem spokojna że mnie nie wyrzucicie.Tak rzadko ostatnio wpadam:-):rofl2::-p:-):rofl2::-p

Anaberku zrobiłam bransoletkę z takich koralików jakie chciałaś.Tylko sznurek czarny.
IMG_7454 (640x427).jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry