A
anaber
Gość
jestem potrzebowałam takiego wyjścia
a snieg sypie masakra normalnie.
Aguś kurcze tak mi przykro ale trzeba myślec pozytywnie, my 5 lutego mamy usg nerek ze wzg na spodziectwio. Trzymam kciuki kochana i buziaczki dla Was :*
Justi musiałam podejchac po jogurty, kefir, warzywa, ryz ogolnie abym mogła coś tworzyć bo dużo rzeczy mi sie pokończyło. Jak spojrzałam w kosz to myślałam,ze to nie mój
ryz brazowy, makaron ciemny, jogurty naturalne, kefirki, warzywa, owoce
jak nie ja i czekaolady tam nie było 
Bietka Ty cały czas czekasz ??
masakra nie przyjełabym kolędy. Ja w tym roku mam w sobote to zaczyna chodzić wczesniej więc jest szansa,ż edo 20 się wyrobi.
Suonko kochana witaj i pilnuj sie bo wiesz co Cię czeka jak bedziesz nas tylko z ukrycia czytać
Zaraz zmykam na orbiego
Aguś kurcze tak mi przykro ale trzeba myślec pozytywnie, my 5 lutego mamy usg nerek ze wzg na spodziectwio. Trzymam kciuki kochana i buziaczki dla Was :*
Justi musiałam podejchac po jogurty, kefir, warzywa, ryz ogolnie abym mogła coś tworzyć bo dużo rzeczy mi sie pokończyło. Jak spojrzałam w kosz to myślałam,ze to nie mój
Bietka Ty cały czas czekasz ??
masakra nie przyjełabym kolędy. Ja w tym roku mam w sobote to zaczyna chodzić wczesniej więc jest szansa,ż edo 20 się wyrobi.Suonko kochana witaj i pilnuj sie bo wiesz co Cię czeka jak bedziesz nas tylko z ukrycia czytać
Zaraz zmykam na orbiego
Ostatnio edytowane przez moderatora:

:-)