• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry :)
Chyba muszę iść za Waszym przykładem i brzuszki zacznę robić, chudnąć nie muszę ale brzuch wymaga trochę pracy, nie dość że sporo skóry mi zostało po ciąży z Amelką to jeszcze jak tyję to tylko w brzuch, jakby w cycki nie mogło pójść trochę...:-D

reklama
Hejka :-D

my tez robimy chrzciny w restauracji. Nie mam zamiaru stac w garach cala impreze. No i porzadek w domu.

bietka zobaczymy co z tej zumby wyjdzie :-) polowa sukcesu ze sa checi.

Milego dnia :-)

Marta hehe, ciekawe jak miałybyśmy to zrobić :baffled::-D
co do chrzcin to rzeczywiście nie ma sensu w domu się męczyć z tym szykowanie a później sprzątaniem, zmywaniem..... Ja myślę że na Komunię też bedę musiała coś znaleźć tylko z tym jest gorzej i trzeba chyba dużo wcześniej bo w zasadzie wszystkie komunie są w jednym czasie a chrzciny to cały rok :)

Chyba muszę się zebrać i pójdę do rossmanna zanim po Wikiego bo widzę w gazetce że mój podkład jest w promocji więc chyba warto skorzystać :) Znowu cały kosz prasowania na mnie czeka i patrzy z kąta, mruga zalotnie ale póki co udaję że go nie widzę :-p ale mi dziś na głowę padło, o matko! :szok:

haha BIETKA MOŻEMY SIĘ ZAMIENIĆ POD WARUNKIEM ŻE BĘDĘ BIETKĄ A NIE BIETKIEM!

Oj naprawdę brzuch mam niefajny, czasem wyglądam jakbym w ciąży była i normalnie do kasy pierwszeństwa mogłabym się z nim ustawiać!:-D zaraz popatrzę w foty znad morza i Wam pokażę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry