• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem anaber wysłałam, Ci wiadomość :-)
tel wyciszony
ksiadz był 19.20 zdążyłam wyjąć młodego z wanienki
Był 3 sekundy potem miałam rozmowy z m na temat kościoła religii itp itd i nie wchodzilam bo klocilsmy się ehhhhh

A teraz idę spać :)

Odpisze wszystkim jutro :-)

Laskawy strażnika nie wyrzucaj mnie :-):-):-):-):-);-);-)

Anaber skąd wiedziałaś, że ja z PARTYZANTA :ninja2: lubię czytać?? Tutaj też jest to zabronione?? ;-)

Scoti nooo ba, że Was kocham i to bardzo!! :-D Ćwiczę sobie z Ewką Chodakowską, ostatnio tańczyłam też słynną Zumbe u znajomych na x boxie, super sprawa ;-)

Bietka kupił Ci mąż tą Zumbe? ;-)

Kochane uciekam spać!! Słodkich snów!

suonko fajnie ze wpadlas do nas :) pobierzesz troszke leki i twoje tsh bedzie rownie piekne jak dziewczyn. Chyba mam chote kupic sobie ta zumbe na xboxa jak mowisz ze fajna sprawa

aga mega kciuki zacisniete za badania Kubusia &&&&&

anaber moj wozek sklepowy tez jest biedny jak jestem na diecie , tylko m zawsze zadowolny ze nie podjadam mu slodyczy hehe

bietka to ten ksiadz blyskawica hehe wpadl tylko po ofiare chyba hehe. Ja ostatnio mialam rozmowe o kosciele i wierze ze znajomymi co u nas byli i tez sie poklocilismy bo szlag mnie trafia jak ktos mowi ze w Boga nie wierzy ale dziecko chrzci bo wszyscy tak robia wrrrr

Uciekam powoli spac. Slodkich snow ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry