• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

anaber strażniku może zrób "gorące krzesła" jak kiedyś w słynnym reality "BAR" - co sobotę ktoś wyleci :-D:-D:-D
anisiaj ciężaróweczko kochana a ja nie zapytam o ciąże tylko o TWÓJ DOKTORAT ????????????????? założyłaś chociaż folder na pulpicie ???:-D znalazłaś kogoś do Nuci ????
suonko witaj kochana - tak kupił mi m zumbę, super sprawa, jak tańczyłaś u znajomych to wiesz :))) kurcze duże masz tsh - chyba nawet 50-tka nie pomoże lae słuchaj się endo :) i trzymam kciuki &&&&&&&&&
aga zdróweczka dla Kubusia:-( zmartwiłąś mnie wczoraj...
aniołkowa, no dokładnie o to poszło wczoraj z m ....

ja spałam dzisiaj 2 godziny od 24 do 2 oraz od 4 do 6 - suma=4 g - ekstra :baffled::nerd: moje dziecko bawiło się w nocy w turlanie .. a że łóżeczko za wąskie to jak lądował na siatce to jęczał :baffled:

Dzień dobry to już mnie spisałyście na straty...:-(:baffled::dry: Bietka pieńkowska sie trzyma jagbyś ty sobie fundowala weekendy w salonach odnowy biologicznej tak jak ona to w jej wieku też będziesz miała taką buźke:-D Ja siedze z czepkiem na głowie bo moje włosy sie regenerują maseczka z waxu:-D:happy2: Nie mam weny dziś na nic ale na obiad będę robić ....o zapomniałam nie mówie nic bo mnie skatujecie:ninja2::oo: Powiedzcie mi na chrzciny do siostry A dziecka chce sie ubrać w tunike taką dzianinową do tego fioletowy żakiet i chyba rajtki w takim samym kolorze jak zakiet(tunika jest ciemnopopielata -szara )do tego wysokie kozaki na obcasie paznokcie malne na jakiś ciemny kolor moze granat? będzie jak myślicie?:sorry2:bo jak założe szpilki a mają przymrozki wrócić to moge w tym kościele przymarznąć do ławki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry