• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aguś zamartwiałas się ?? bedzie dobrze kochana :*

ja im bliżej 5 lutego to ciraz bardziej też obawiam sie zabiegu bo niestety wszystko jest w pelnej narkozie :(

Gosiulek ale mieszam :) a z tych sznureczków tych drugich tych błyszczących9nie wiem jak one sie nazywają ) jakie masz kolory ??

reklama
uuuuu ja to pewnie juz na zbita twarz zostalam wywalona bo prawie 12:-):-):-) ja dzis znowu spalam az do teraz hehe,zrobilam sobie kawke i czmych na BB szkoda ze takiej weny do sprzatania nie mam hehe ale zaraz trzeba sie wziasc i cos ogarnac w domku. Dziewczynki powiedzcie mi czy kupujac tv w 3D to wszystkie programy beda w 3D czy tylko te nadawane w troj wymiarze???

MILEGO DNIA BABECZKI ;)

Anaber martwię się strasznie bo to jednak nerki i już po usg wiem że nie jest dobrze a cystografia tylko to potwierdzi:((
Rozumie że się martwisz ale mam nadzieję ze będzie dobrze:)) ale to już wiesz że będzie zabieg czy dopiero po usg się okaże??

zabieg bedzie napewno, bo tak jak jest teraz niemoze zostac to na 100% tylko nei wiem kiedy. Na usg ma wyjśc czy prawidłowe sa nerki i reszta układu moczowego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry