• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber to ty nam grozisz wyrzuceniem jak sama w piżanmie:baffled::nerd::szok::-D bo twoja obecnosc zostanie policzona jako z łóżka półprzytomnie w pozycji na jedno oko:-D:happy2::-D Martus do twarzy ci w tym płaszczyku:-D zZagubiona jak sie córcia chowa?pewnie juz duza.A jak naślą na nas CBŚ:sorry2::shocked2::-D

reklama
Zzagubiona wiem wiem ;-)
Anaber Ty już powinaś dawno byc ubrana, wymalowana, posprzątane, ugotowane fryz zrobiony i w ogóle paznokcie ful wypas kiecka i szpilki :cool2:

wiecie ze plecy mnie bola jeszcze od ciazy masakra

Marta może ta piżama Anaber to sugestia zebyśmy jej kupily sukienke?:confused::sorry2:trzeba zarzadzić zrzutke:tak::-p Bobo Julita zaczęła wydawać z siebie cos w stylu
'ała" "ga" i takie tam jak skończyła miesiąc każde dziecko jest inne może i gaworzy

To robimy zrzute :-D na kiecke da Anaber

Bobo możliwe Oliś też tak miał a teraz już mówi aguuuu i to zawsze mu się zachce gadać o 5 rano A jak położna?
Wiolka a jak piersi? przyzwycziły się?
Anisiaj w sklepie dziś leciała " ona tańczy da mnie " od razu pomyślałam o Tobie he he

anaber nie ladnie w pizamie do tej godziny hehe ja to chociaz w dres sie przebralam hehe. Kciuki za badanie i wyniki zacisniete mocno &&&&&

zagubiona my sie nie znamy ale milo Cie poznac ;)

wiola ja Cie kopne ale Ty musisz mi oddac hehe bo tez mi sie nic nie chce robic:-p

dziekuje za nie zlinczowanie mnie heh

Bobo jesli moge wtracic moja zaczeła wydawac dzwieki szybciutko moze z 3 tyg miala

Aniołkowa dziekuje i wzajemnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry