• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej hej słoneczka!!

Może wpiszecie mi spóźnienie a nie tak od razu wyrzucacie z wątku coooooooooooo??????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:szok::-(:szok::-(:-D:-)

Martuś
na grupie dodałam link przy moim zdjęciu, zobacz sobie bo ten co Ty dodałaś jest na lewą rękę, chyba że Ty leworęczna jesteś to będzie dobrze :) ;-)

Bietka
sama zastanawiam się nad kupnem x boxa, ale chyba za duży wydatek dla nas narazie skoro tyle wydajemy na wizyty lekarskie i leki... A gry kolega ściąga z netu ;-) Mówisz, że 50 może być za słaba? Przez 6 tyg brałam 25 i Tsh poszło leciusieńko w górę. Zobaczymy jak teraz zareaguje...

no widzisz nie kumam :no::-D

czyli chciałas zrobić drugą błękitne koraliki i granatowy sznurek woskowy ??
jeśli nie masz grnatowego tyle ile trzeba a jakie masz kolory sznurków woskowych jeszcze ??

Witam się i ja!
Bardzo proszę o wyrozumiałość i o litość i nie wywalać mnie z forum i grupy!!!:zawstydzona/y:
Ja dopiero wstałam,głowa mi pęka,wczoraj narobiłam się w kuchni,a dziś ta pierońska studniówka.Poza tym Anaberku i Anisiaj u mnie przy 6 dzieci ciężko przed 9 do lapka na bb zajrzeć,ale serduchem i myślami zawsze jestem z wami,ale będę się starać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry