• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś, bardzo różnie, zwykle kiepsko tzn na niewiele mogę sobie pozwolić. Dużo leżę, na spacerach się szybko męczę, ale jutro mam gina to będę z nim o tym wszystkim rozmawiać.

A jak u Ciebie? Oli już spokojniejszy? Chyba leżaczek się sprawdza?

Anisiaj ja też tak miałam w ciąży to normalne a jak rogal? sprawdził się? U nas bujaczek super na prawdę Oli potrafi z 2 g przeleżeć w bujaczku a ja zdążę zrobić obiad i z Wami posiedzieć. Cieszę się że mnie namówiłyście na niego.

Rogal to teraz jest mi bliższy niż mąż ;) Nie wiem jakbym spała bez niego. Czasem gadżety są bez sensu, ale ten okazał się strzałem w 10. Teraz szukam ciśnieniomierza, bo niby zwykle mam niskie podczas wizyt, ale ostatnio boli mnie często głowa i powinnam mieć to pod kontrolą.

Teraz u nas w Smyku są mega promocje i leżaczki wszystkie poprzeceniane, gapiłam się na nie jak głupia, ale do marca nic nie kupuję.

Anisiaj no to fajnie że rogal się sprawdził bo u mnie nie. A ciśnienie zawsze w ciąży jest niskie tak mówił mój gin bo ja też miałam zawsze niskie. Dodatkowo wkurzał mnie zatkany nos przez całą ciaże
Anaer he he strażnik rządzi :-p

pamiętacie jak zzagubiona dodawała linki z you tube jak ktoś robił czapeczki ? nie wiecie gdzie tego szukac chciała bym spróbować cos dla Olisa zrobić - tak tylko dla siebie zeby nie byo ze konkurencje wygryzam - broń Boże

Ostatnia edycja:
Jestem!!! nie wywalajcie mnie!!!
Anisiaj, ja też o 5.30 nie spałam, Kubusiowi śniło się że zwierzątko uciekło i płakał:)
Co do ciśnienia, ja miałam wysokie. Gin założył mi książeczę mierzenia codziennego ciśnienia. Bóle głowy miała takie że musiałam z pracy zrezygnować a nie chciałam. Pół dnia nie funkcjonowałam. Później w miarę się ustabilizowało i nie brałam leków. Po cc położna była przerażona ciśnienie, ale powiedziałam jej że u mnie to normalne:)
Spadam na miasto, muszę oblecieć chyba z milion urzędów.
Miłego dzionka!!!!!!!!

reklama
Anisiaj nono moje Twoje mówisz no dobra :P
jesli chodzi o krwawiące dziąsła to normalne naprawdę, spokojnie możesz isc do dentysty na usunięcie kamienia, byc może nie masz kamienia ale samo oczyszcenie z płytki nazebnej ktorej nie usuówamy sami i przestrzeni miedzyzebowych zawsze to trochę pomoże ( mi pomogło) zapytaj się o płukanki ja stosuje listerine w ciązy rozcieńczałam. Ale lepiej zapyta sie swojego stomatologa bo nie wszyscy lubią Listerine i go polecają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry