• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Scoti, jak mam Ci przesłać zdjęcie? Przez grupę? Czy na priv?
Aga, zmieniłam nawyki żywieniowe, czyli przestawiłam się na dużą ilość warzyw, węglowodany złożone, odstawiłam ziemniaki i buraki, jem dużo nabiału chudego, odstawiłam większość słodyczy i biały cukier, piję dużo wody i nie łączyłam tłuszczu z węglowodanami (jak już wspomniałam). 30kg traciłam trochę ponad 1,5 roku. Na początku szło szybko (do 1,5kg tygodniowo), a tak przy 85kg coraz wolniej i wolniej. Ale dałam radę. Teraz trzymam wagę, chociaż czasem zgrzeszę i zjem ciacho lub fast food, ale juz nie w takich ilościach jak kiedyś. Ta dieta nie jest ciężka, bo dopuszczalne są niektóre desery (serniki bez tłuszczu, gorzka czekolada, sorbety własnej roboty itd). Generalnie ja jestem łasuchem, a nie było mi bardzo ciężko, bo nie chodziłam głodna.
Suonko, ważna jest motywacja i chęć, żeby schudnąć dla siebie a nie dla nikogo innego. Ja juz po prostu źle się ze sobą czułam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana muszę się wgłębić w tą dietę i po porodzie koniecznie wziąć się za siebie, też jestem łasuchem i przede wszystkim uwielbiam cole chociaż teraz w ciąży mnie od niej odrzuciło. Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 68 kilo w pierwszej ciąży przytyłam 30 i dożo mi z tego zostało a w drugiej przytyłam tylko 8 i w dniu porodu już było po wadze ale teraz muszę się wziąć za siebie i wrócić co najmniej do 70 kilo

dzoana ja jeszcze nei spie,tylko musze dzielic sie lapkiem z mezem i dwojka dzieci :tak:
bobo zaakceptowalam i dobranoc ;-)

ja tez nie naleze do malych osob..rok temu chodzilam na fitness i troche sie zmniejszylam,ale potem pzrestalam i znowu to samo :zawstydzona/y:,teraz mialam zaczac na nowo cwiczyc,ale fasolka pojawila sie niespodziewanie :-D,ale jak urodze to bede miala taki motorek,ze znowu bede ladna :-D

Scoti, dodałam. Mąż to Marcin. Bardzo ładnie opisałaś tabelkę:-)
Madlen, jesteś ładna:-) Będziesz po prostu w mniejszym rozmiarze:-)
Powoli będę kończyć, bo M na mnie krzywo patrzy i marudzi, że tyle czasu siedzę przed kompem.
Aga, zasady moga na początku wydawać sie skomplikowane, ale później jakoś idzie:-)

słuchajcie dziewczyny poprosimy anisiaj aby w pierwszym poście, bo ona zakładała wątek dodala,ze jesli chodzi o grupy to nie bedziemy ich od razu wszystkim udostepniac, poniewaz sa tam nasze kontakty i prywatne rzeczy. My znamy się już dłużej z poprzedniego watku. Aby kazda dziewczyna jak wejdzie bedzie świadoma tego. Ja nie chce sama decydowac bo są tam informacje o nasz wszystkich.Co o tym myślicie?? I mam nadzieję,ze nowe dziewczyny zrozumieja to i nie będa miałay pretensji ani się gniewały.

reklama
anaber jestem za :tak:
watek watkiem,pisac moze kazdy,bo to wkoncu otwarte forum,ale jezeli chodzi o zapr.do grupy zamknietej,to niech nikomu nie bedzie przykro,ale taka grupe tworza osoby,ktore pisza ze soba dluzszy czas i znaja sie (tak jak my)..wiec..na takie zaposzenie,trzeba sobie zapracowac dluzsza i blizsza obecnoscia..:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry