• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jeszcze ja jestem no ale dobranoc :) zaczytałam sie o tej matce Madzi jakiś artykul znalazłam :wściekła/y::wściekła/y:i jestem zla ze to wogole przecztałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber ja juz nie czytam niczego na temat malej Madzi,bo az mnie krew zalewa,a ta 'matke' to bym udusila !!! robi wielkie show..kosztem smierci wlasnego dziecka !!! :wściekła/y::wściekła/y:
a ty pamietaj,co M.dzisiaj obiecalas :-D,obietnice trzeba spelniac :tak::-D
moj juz wczoraj dostal,to mysle ze dzisiaj da mi spokoj ;-)

WItam się z rana
Bobo, czekamy na wyniki bety.
Marta, daj znać po wizycie u lekarza.
Kto ze mną kawkę pije?
Tak długo szło mi pisanie, że Bobo ubiegłaś mnie z postem:-D
Od rana pobolewa mnie brzuch, mam takie lekkie skurcze. Nie zwijam się z bólu, ale dziwnie się jakoś tak czuję:-(

Witam i ja:)
Dzoana na kawke ja sie pisze ale w łóżku jak to brzmii hihihi :-)
Bobo a wynik dzisiaj bedzie? Daj znac oczywiście.
Anisiaj co u Ciebie,miałaś sie pokazać wczoraj. Daj znać co u Ciebie.
Madlen moj M wczoraj juz trolił hehe i nic juz nie chcial,ale pewnie dzisiaj nie odpuści.
Szostkowa a u Ciebie jak mizianki?

dzoana bylam pierwsza hihi :) brzuch pobolewa na fasole bo testy szczesliwe hihi:) a ja kicham jak glupia rozlozy mnie chorobsko na maksa cos czuje bo juz mam caly nos zawalony :( dodalam zdjecia na grupe i tam scoti masz to moje z kieliszkiem zmniejszone zebys do tabelki dodala :)

Anaber, w łóżku kawka smakuje jeszcze lepiej:-D
Bobo, no wiem, że Ty pierwsza:-) Na fasolę to za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Może idź do lekarza, żeby zalecił Ci coś na choróbsko zanim rozłoży Ciebie na dobre:-( A może teraz będzie już tylko lepiej. Mierzyłaś sobie temperaturę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry