• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry ja tez po badaniach zjadłam śniadanko i na 10 do dentysty z małą co do grupy to sie z wami zgadzam w 100%:-) średnio sie wyspałąm bo rano musiałm wstać ale co zrobić były ciążóweczki na ktg z dużymi brzuchami,my też za niedługo duże brzuszki będziemy mieć

reklama
Anaber, owulkę miałam na bank w niedzielę wieczorem, bo miałam charakterystyczny ból jajników (jak co miesiąc właśnie na owulację), a teraz mam taki ból jak na @ i dziwnie się czuję. Może to z tego świątecznego obżarstwa.
Bobo, na razie to robaczki najwyżej gonią jajeczko. Zobaczymy za kilkanaście dni czy cosik się wykluje. Ale nie chce się nastwiać, bo później tylko mam mega rozczarowanie:-( Z chorobą ja bym poszła do internisty, bo moze potrzebujesz czegoś mocniejszego niż syrop.
Powiem Wam, że w brzuszkach ciążowych jest coś pięknego. Wczoraj widziałam się z bratówką, na 19.06 ma termin i brzuszek ma super, taki okrąglutki, jakby piłkę do kosza:-D Wiadomo już, że dziewuszka będzie. Brat będzie miał parkę, bo synek już jest:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry kochane!! :-)

Ja jakiś czas temu wstałam, zaraz kawka, śniadanko i trzeba brać się za jakąś robotę ;-)

Bobo trzymam kciuki za betę. Ale jestem pewna, że będzie baaaaardzo wysoka ;-)
Dzoana ja na każdym kroku widzę brzuszki i są takie ładne, że zawsze im się przyglądam. Mam nadzieję, że nie wyglądam jak wariatka ;-) Już nie mogę doczekać się kiedy będę taki miała ;-)
Anaber to pewnie dzisiaj Cię nie ominie to spełnianie ost marzenia :-D
Wiola mam nadzieję, że mała będzie dzielna u dentysty ;-)

hejka dziewczyny...
dziękuję z zaproszenie.
wszystko nadrobię i jakoś ogarnę się w owej rzeczywistości BB :-)
aktualnie mam zawroty głowy, jest mi nie dobrze ... muszę się położyć... nie dam rady nawet zjeść śniadania :no:
dawno tak się nie czułam, nie wiem co się dzieje...
będę później, jak tylko mi przejdzie,
buźka

Jest taka pogoda, że nic tylko spać;-)
Suonko, no może niedługo coś z tego będzie. Czekacie do ślubu ze starankami, prawda?
Ale Marta już nie śpi

Jestem jestem czytałam Was ale na skrobałyście szok
Dzona bardzo dużo schudłaś na prawdę wielki szacun
Scoti ja zdjęcie doślę później
Bobo no w ciąży to raczej nic nie można brać tylko apap na zbicie gorączki
Bietka fajnie że wpadłaś zdrówka !

A czy ja mogę używać żeli typu durex takich nawilżających ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry