• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Zgadzam się z przedmówczyniami:-) Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony:-)
Scoti, dobra robota

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana gratuluję pięknego wyniku w odchudzaniu.
Ja jakieś 7 lat temu schudłam 40 kg w troszkę ponad rok.Otóż jak zaszłam w ciążę z Karolkiem,to okazało się iż mój woreczek żółciowy jest napakowany kamieniami.Miałam regularne ataki kolki żółciowej.Aby nie stracić maluszka musiałam przejść na ścisłą dietę.Karolek urodził się w styczniu 2006 roku,a operację miałam w czerwcu 2006 roku.Po tejże operacji ważyłam 75 kg przy wzroście prawie 180 cm,a przed ciążą 115kg.
Niestety powstał u mnie efekt jojo i waga powróciła:-(.Jestem chyba największą (czyt.najgrubszą) kobietą o gabarytach słonia.
Wiem jak zrzucić kilogramy,bo jednym z moich zawodów to dietetyk(niepraktykujący w zawodzie)a i motywację chyba mam,ale nie umiem się do tego zabrać.

dzoana :szok:,jestem pod wrazeniem..naprawde kawal dobrej roboty,gratki duze kochana ;-)
teraz nie w glowie mi odchudzanie,ale w nowym roku zglaszam sie do ciebie z prosba o przepis..bo roznica u ciebie ogromna..no az jestem w :szok:,duzym :szok::-D

Szóstkowa mama, trzeba się zabrać za kilogramy od zaraz i zmienić sposób odżywiania. Teorię już masz, trzeba ją teraz zastosować w praktyce. Ja dietetykę robiła,m na studiach podyplomowych.
Wielkie dzięki Kochane, jestem z siebie dumna, ale już przestańcie, bo mi tak głupio:zawstydzona/y:
Kobietki, ja już spadam, bo mi się oczka już lepią. Do zobaczyska jutro:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szustkowa mamo no to grtauluję wyniku też pozbyłam się juz woreczka ale nie stety nie schudłam zaczeło mi się w drugiej ciąży i nie całe pół roku bo porodzie byłam już po zabiegu. W tym roku w czerwcu będzie pięć lat
Dzoana dobranoc, ale bądź z siebie dumna

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja też uciekam spać!!! Dobrej nocki!!! engel7.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry