• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczyny

My wrócilismy z zakupów,odśnieżania...
Zaraz trzeba sie wziąć za sprzatanie bo dzisiaj kolęda.Mąż śpi po nocce.

Justi,Anaber
bransoleki wysłane.

Na inny temat się nie wypowiadam bo mam go po dziurki w nosie i rzygać mi się chce jak o nim słyszę.

wiem magda to była ironia ;-):-)

anaber Gorset włoski bielizna wyszczuplająca ramiączka L3 (2916169672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko chyba pisałaś mi że nie pasują ci te spodenk-bokserki, bo on jest na uda - nie ma majteczek
ten orirose ma spoko te gorsety naprawdę- szybka wysyłka i tabela rozmiarów dla mnie się sprawdziła :)

ja dzisiaj -1,6 kg :) spoko, szału nie ma po 7 dniach od diety i zumby ale zawsze coś :) tzn. zumba była 4 x w ciągu tych 7 dni bo nie miałam czasu codziennie i siły jak dostałam w niedzielę @.
mam @ więc może woda... ???? zobaczymy za tydzień :)

Ostatnia edycja:
człowiek pójdzie pod prysznic, a tu tyle naskrobią, wredoty ;)

magda, widziałam ją tutaj kilka dni temu, tak mi się dzisiaj przypomniało, nie byłam pewna czy ją kojarzę czy nie. nie martw się, każdy ma swoje życie i raczej będziesz miała tutaj spokój :)

aniołkowa, czuję już od 30.12, dziecko kochane umilało mi pobyt u teściów. może dało znać, że czas stamtąd wyjechać?:) sama się dziwię, że czuję codziennie, ale nie będę narzekać ;)

bietka, Nucia jest bardzo troskliwa, całymi dniami leży obok mnie, odchodzi dopiero jak Piotrek wróci, idzie wtedy na posłanie i śpi jak zabita, jakby chciała powiedzieć "ok, zmiana warty" ;) jest bardzo opiekuńcza wobec dzieci brata m, w wakacje leżała obok wózka jego córeczki i nie pozwalała podejść psu teściów. pewnie będzie zazdrosna, ale już wiemy jak ją przygotować. Sama wiesz, że grunt, żeby pies nie czuł się odtrącony, a Nuci to nie grozi, bo mamy na jej punkcie *******ca ;)

bobo, a jak daleko chcecie jechać? chodzi Wam o zwiedzanie czy kontakt z naturą?

nie - niestety bobo nie dam rady, jak nie goście , to @ , to Igorek ale 4 x na tydzień to i tak spoko :)

anisiaj
super :) kurcze tylko np. Igora budzi szczekanie suni, jak Ci będą nparwiać domofony jak wczoraj, a mały-mała zaśnie a Nucia da czadu ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry