• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka, odpisałam Ci wyżej, ale mnie już przeskoczyłaś ;) moja psina teraz tyle szczeka na ekipę remontową, że dla dziecka to chyba będzie najbardziej znana melodia i kołysanka ;)

justi, ja delikatny rosołek. więcej nie dam rady, bo mam dość rewolucji żołądkowych. ale polecam prostego kuraka w suszonych pomidorach - nacierasz filety przyprawą do kurczaka, obsmażasz z każdej strony aż się zarumieni, dodajesz 5 ząbków czosnku pokrojonego w plasterki, za 2-3 minuty śmietanę 30 (2/3 szklanki) i pokrojone suszone pomidory. to się razem dusi, dajesz sól, pieprz, bazylię. pachnie i smakuje nieziemsko, myślę, że zamiast śmietany można jogurt.

do teraz nie budziło go szczekanie, ale chyba śpi w dzień płytkim snem...
smog u nas okropny więc siedzę w domu, na spacerze żaden hałas mu nie przeszkadza a w domu tak :/

anaber pewnie tak jak zupka Boryska

bietka, wiesz ona się szybko wycisza jak się na nią stanowczo krzyknie, że ma iść na miejsce. ale ja teraz nie chcę się wydzierać, więc szczeka. inna sprawa, że liczę się z tym, że może budzić dziecko, ale nie wyobrażam sobie życia bez niej. jakoś dam radę, najwyżej osiwieję ;)

bobo, hmm ja zwykle znajdowałam suszone obok oliwek, kaparów, tych przetworów w słoikach (suszone też są w słoikach).tu masz dokładny przepis :) Piersi z kurczaka w sosie z suszonych pomidorow - przepisy - MniamMniam.pl

Ja szybko napisze, ze jeszcze kwitne w szpitalu. Mialam dopiero usg. Czekam na badanie, ale nie wiem ile mi jeszcze zejdzie. Doluje mnie tutejsza atmosfera. Nie cierpie szpitali:-/

Anisiaj, muszę wypróbować. Też pomyślałam o jogurcie.
Bobo suszone pomodory są w słoiku, tak jak dziewczyny piszą koło oliwek zazwyczaj:)
U mnie dzisiaj krem brokułowy bez dodatku serka topionego, taki dietetyczny:)
Dzoanka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wystawiłam trochę toreb i plecaków na notebooki na allegro. Jakby była jakaś potrzebna to służę pomocą:)

anisiaj dzieki za przepis :) pojde dzis do tesco to kupie i zrobie moze jutro bo dzis m w pracy . a jesli chodzi o wyjazd to jedziemy z Julka wiec gdzies gdzie spacerowac mozna. moze karpacz?
dzoanko cierpliwosci zycze Kochana. masakra w tych szpitalach

reklama
anisiaj ja też nie wyobrażam sobie życia bez niej, tak tylko pytałam... mam gorsze dni i ledwo co zasnął a ona dała koncert i .... :-( zmykam bo nie śpi.........

dzoanka
&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry