• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Maga, no tak, to zrozumiałe...słuchaj czy mogłabyś mi polecić jakiś zestaw do dziergania, tzn totalnie od podstaw co kupić? bo ja się w ogole nie znam a jakoś by mi czas mijał. oczywiście nie obawiaj się, nie zacznę nic sprzedawać. mówię to zupełnie serio, moja praca wystarczająco mnie obciąża, teraz szukam jakiegoś zajęcia na te miesiące.

Dżoana, zapytaj kogoś, bo potem Ci powiedza, że masz nic nie jeść na jutro i padniesz nam tam...

anisiaj to nie tak ze masz zestaw, kupujesz welne jaka ci sie podoba i wtedy szydelko odpowiednie kupujesz chyba ze juz masz na banderoli welny pisze jaka grubosc szydla, a po za tym jk zaczniesz szydelkowac to nic u mnie nie kupisz hehe... zarcik ;p

gosiu :-)

cholera Magda, to nie zaczynam ;) jakie jeszcze rękodzieło mogę zrobić dla dziecka?:) może pościel haftowaną? jak się dowiem 2 lutego, że to Zosieńka to Ci kochana współczuję tyle będziesz dla mnie dziergać ;) Franek dostanie tylko buty, takie jak dla Igorka Bietki, nie będę go rozpieszczać ;)

ok, to szukam sobie zajęcia, hmmm, co może robić psycholog, którzy już rzyga książkami o rozwoju, wychowaniu? dobra książki w ogóle odpadają, bo je czytam wieczorami, a brakuje mi czegoś w ciągu dnia na leżąco...

anisiaj hehe dla chlopcow fajne czapki planuje lato jesien jak znajde zdjecie to przesle ci na pw
anaber a ten drugi kolor to braz czy siwy bo nie mam tej wiadomosci nie wiem czemu

Ostatnia edycja:
reklama
Justi, nie wiem czy moge sobie tak wchodzic i wychodzic. W koncu zalezy mi na tym badaniu.
Anisiaj, z tego wszystkiego nie chce mi sie juz jesc. Zreszta szpitalne jedzenie nie nastraja do komsumpcji. Przynajmniej troche mi kilogramow zleci;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry