• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj tak wiem, chodziło mi że to zajęcie na teraz bo to jest bardzo pracochłonne, a wagę i datę dokończyć jak dzidziuś się urodzi, ja dla dzieci mam upatrzony wzór, dla wszystkich jednakowe tylko dla chłopców niebieskie a dla Oli różowe:))

Mam wyszytego takiego dużego Ojca Świętego:)) i kiedyś dla taty na prezent wyszyłam takie starodawne autko:)

reklama
anisiaj wiersze pisz jakby Cię miał ktoś wrobić i noś przy sobie :-D:tak: proponuję na początek odę do policjanta:-D:tak:;-):-):happy::cool2:
aga jak się czujesz ? jak Kubuś ? rozrabia????

dziewczynki ponawiam pytanie bobo co takie maleńtwa mogą "dać" na dzień babci i dziadka.... ja mam w głowie tylko zdjęcie w ramce ale teściowie i moi rodzice już sobie sami taki prezent zrobili:shocked2:

Robiłam obiad :) i wpadła teściowa i zabrała Borysa na spacerek :)

Madzia lepiej szary :)

Jesli chodzi o zupke marchwiowa no musze powiedziec ze nawet :) szału nie ma ale zjeśc sie da. Ale wyszło mi jej tyle ,ze na kilka dni bym miała :)

Anisiaj ja haftowałam imię BORYSEK na ochraniaczu do łóżeczka a że nie potrafie haftowac to trochę mi to zajeło ale wyszło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bietka ja wlasnie dalam zdjecie w ramce :) ale zdjecie im zmienie jak bede miala zdjecia sesjowe:) jutr przychodzi kasia i bedzie robic malej sesje :)
anisiaj Ty tu nie pisz o pomyslach bo wiesz ze szpiegi sa i zgapiaja :wściekła/y:

a ja po drodze ze spacerku wstapilam do cukierni i kupila, L C i C . L C pozarlam od razu po wejsciu do domu :szok:

możecie pisac mi już przeszła ochota na słodkie, wczoraj miałam jako jedną przekaskę 4 kosteczki czekolady gorzkiej chili i sie delektowąłam do kawki :tak:

Bobo napisz bo sie nawet nie domyślam co to jest to L C + C :-Dtaki szyfr

dziewczyny ja tez szalałm na pierwszy dzień babci i dziadka (oczywiście była to ramka ze zdjęciem) teraz jest przedsatwienie w przedszkolu i nic mnie więcej nie interesuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bietka, a może zdjęcie, ale w jakimś bodziaku nawiązującym do babci/dziadka?

albo kalendarz ze zdjęciami Boryska i śmiesznymi tekstami na każdy dzień miesiąca? np. w lutym mamy urodziny, co my z tata urządzimy? jakiś tort albo prezenty? jestem taki tym przejęty ;)

wlaśnie zamówiłam prezent dla m, teraz tylko czekać do tych urodzin :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry