• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dżoanka, współczuję, ale pomyśl, że to wszystko w BARDZO KONKRETNYM CELU :)

Magda, nie mam słów :) 12 lipca mam ślub brata, moje dziecko będzie najpiękniej ubrane na świecie :)

nie wiem czy Wam mówiłam, ale mamy totalną zmianę planów na urodziny m. Sam powiedział, że wyjazd odpada, więc bierze urlop 1 lutego (urodziny ma 4, ale nie może odwoływać klientów z poradni). i mam taki plan: śniadanie do łóżka, potem nauka nart dla niego tutaj u nas, ja na tarasie widokowym :) potem tam zjemy obiad, a wieczorem jakiś teatr/kino, o ile wystarczy siły :)

anisiaj no super urodzinki, kochana ja miałam to samo żelazo i tarczyca :-( budziki w nocy na łykanie nastawiałam, choć częste siku mi pomagało:tak:
dzoanka trzymaj się tam kochana :*
bobo udanego spacerku :)
magda zapomniałam Ci napisać nic się nie dzieje że nie wysłałaś wczoraj

Ostatnia edycja:
bietka, za dużo nas lączy :)

kochana mój sen sprzed paru dni: bylam w krakowie, było piękne slońce, upał, Ty byłaś dziennikarką i nadawałaś na żywo dla jakiegoś programu informacyjnego. Byłaś zła, że jest tak gorąco, więc zdjęlaś bluzkę spod marynarki i zostałaś w staniku i marynarce ;) w tym czasie Twój kolega, który przemycał narkotyki mnie wrobił, że robię to z nim i policja mnie ganiała. prosiłam Cię o pomoc ale mnie olałaś :)

jestem byłam na spacerku:)

Anisiaj ale masz sny:-D:-D:-D:-D

A nie myślałaś żeby coś wyhaftować dla dzidziusia ???? są takie wzory fajne dla dzieci z datą urodzenia i wagą potem w ramkę i na ścianę

Dzoanko
przykro mi

reklama
Aga, ja potrzebuję zajęcia na teraz, a nie jak już będę znać datę urodzenia ;) coś wymyślę, może zajmę się bardziej naszym blogiem? Teraz skupiam się na urodzinach m, jutro usg nerki,jakoś zleci tydzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry