• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja jestem pobiegalam troszke zaraz pod prysznic, dzisiaj ogladalismy dwa domy obydwa odpacykowane i tansze ale to dlatego ze sa w takiej okolicy ze strach dziecko z domu wyposcic, menele, cpuny itd nie dziekuje wezme jakies nawet do remontu ale w spokojnej okolicy, kolo dobrej szkoly.

Z trudem was nadrobilam i juz mi wylacialo z glowy co mialam odpisac

Bobo jedyna chyba sie wylamuje:-p

reklama
Matko aleście naskrobały chyba godzine czytałam:szok::no::-p Magda nie przejmuj sie na głupote leku jeszcze nie znaleźli jak ktoś jest na tyle pusty ze nie ma pomysłu na siebie i potrafi wszystko zerżnąć od kogoś to wróże śednią przyszłosć bo na KRADZIONYCH pomysłach nikt daleko nie dojechał spokojnie sprawiedliwość kiedy dosiegnie takie sępy na kase zobaczysz:tak: Dzoana kochana szpitali nikt nie lubi trzymaj sie ważne ze cel uświęca środki wytrzymasz i wszystko będziesz wiedziała buziak:-) A wy wiedziałyscie ze dziś o becikowe złożyłam ze cały dzień tylko o zrzutkach mówicie:-D:sorry::-D Byliśmy w szpitalu od 10 wyszliśmy stamtąd koło 14 ale lekarz sie poświęcił i obejrzał Julite oczywisćie wszystko wporządku nie ma sie czym martwić przepuklina powinna sama sie wchłonąć za 6 tyg mamy termin z Nastka do lekarza do prokocimia i mała i tak z nami jedzie wiec pani doktor bardzo miła powiedziala ze podejdzie nas zobaczyc przy okazji,a dodzwonic sie tam nie miałam prawa bo dzis spędzilismy tam tyle godzin i pani która w rejestracji siedzi ani razu tel nie odebrała i go nie odbiera a on tylko bezustannie dzwoni :wściekła/y:ciesze sie ze nas dzis przyjeli i nie musielismy jechac specjalnie w innym terminie padnieta jestem i becikowe złożyłam dzis w końcu musiałam druki przepisywac bo te co miałam dały mi w starym roku a ze nie zdążyłam ich złożyć to musiałam wszystko pisać na nowych drukach ale mam z głowy juz:-)ale śpiąca jestem przez ten nocny maraton dziś chyba pójde spać normalnie ( kolo północy):laugh2:

Kinga no wlasnie cos za cos, zauwazylam ze jak jest jakies w fajnej dzielnicy to wlasciciele nawet nie pomaluja, a jak na menelni to nawet schowki sa w panelach z fikusnym zyrandolem. Szkamy dalej

Aga mmm romantyczny spacer:-) moj to tylko autem, kilka tygodni musze prosic zeby ze mna i dziewczynkami gdzies poszedl

Ide pod prysznic. Dobranoc

Ostatnia edycja:
Aga pokazałm sie przed 22 tylko zaczęłam od czytania i zeszło mnie bo tyle naprodukowałyscie:tak::sorry::-):-D Ide spać zobacze jak jutro uda mi sie zaladnąć bo teraz mam A w domu i nie wiem czy nie wymysli wyjazdu gdzies do kogos lub czegos innego chyba ze kuzyn go wezmie na pare dni dorywczo do pracy to bedzie same i z nadmiarem czasu dobranoc żabeczki i nie martwic sie sierota:-Dmi ktore mają sieczke w głowie takie życie jedni stali w kolejce po rozum a inni nie zdążyli:eek::sorry::rofl2: Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry