• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam porannie z kawką :)

Dzoana dużo sił i powodzonka :*

Aga 100 latek dla Oliwki :*

Smerfetko witaj powiedz nam coś o sobie :-D:-D:-D żartuję :-p

Anisiaj dasz rade nie takie rzeczy przed nami przynajmniej jeden dzień bedziesz z nami na diecie :laugh2:

Martuś to dobrze,że Oli lepiej śpi, mój Borys zjadł wczoraj wieczorem 40ml i padł i spał do 2:00 w nocy, a pożniej obudził się o 6:30 także tez ąłdnie przespał :tak:
Moje dziecko lepiej śpi jak zje mniej albo wcale :confused2::eek::rofl2: dziwny jakiś:-p

A teraz o sobie :) jak napisze to padniecie:

Wczoraj czekałam na mecz troche mi si eprzysnelo dlatego sie nie pożegnałam ale obudziłam sie obejrzałam słuchajcie początek meczu i co dekoder mi sie rozpier...............dolił myślałam,że rozniose wszystko w koło:wściekła/y:, nie chodzi mi o sam mecz ale kuźwa o to ze siedziałam i czekałam, Bo mogłam juz dawno smacznie spać. Nic nie dzałało, szybko zamienił dekoder od Igora który jest u niego w pokoju ale dupa tam tylko 12 kanałów z czego 6 to bajki i eurosportu nima. Przełożenie samych kart też nic nie dało. no zasnelam z taki dołem ze szok.
Wiem ze to glupie ale wkurzyłam sie bo specjalnie czekałam a mecz podobno piekny JJ wygrał grał pięć setów a mecz trwal ponad 4 godz. I oczywiście nie mam tv więc nawet powtórki nie zobacze , bo m zabral dekoder aby wymienili. Debilny polsat :crazy:
No to tyle bo mnie to bolało i wygadać sie musiałam :-p
miłego dnia

reklama
Marta, bylas dzielna kobieto:-) i to przy takim strachu. Strasznie duzo mlodych ludzi choruje:-( skad to sie bierze;-(
Bietka, widocznie potrzebowalas snu;-)
Jak nie wydarzy sie cos nieplanowanego to bede miala dzisiaj zabieg, ale czy mnie wypuszcza to zalezy czy nie bedzie zadnych komplikacji i co lekarz powie. Podobno mlody. Nie lubie rozkladac nog przed mlodymi lekarzami:-/ mam nadzieje, ze nie bedzie przystojny:-/ dobrze, ze jestem swiezo o sianokosach;-)
Anaber, rzeczywiscie mozna sie wkurzyc:-/ zlosliwosc rzeczy martwych:-/ a na necie nie ma gdzies powtorki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka to fajnie jak go m przebiera bo mój to ani razu nie przebrał wszystko robi oprócz usypiania i przebierania :eek: ale jak zostanie z nim sam to będzie musiał ha ha ha ha i mam nadzieję że Oli mu kupe szczeli aż przeleci przez pieluche :-D
Anaber to ładnie Ci Borysek śpi ale pewnie dajesz mu coś jeszcze oprócz mleczka nie :tak: a dekoder no cóż robią takie gówna co sie psują teraz niestety jest tak ze wszystkim a najgorzej jak się gwarancja skończy :no:
Dzonka nie mam pojęcia skąd te choróbska się biorą że tyle młodych ludzi umiera. Mama do mnie dzwoniła wczoraj i mówiła ze tam u nas kobieta na grype zmarła 37lat. Informuj nas w miarę mozliwości co i jak i pamiętak że jesteśmy z Tobą i bądź DZIELNA ;-)

Dzoanko wtedy żadna z nas nie chciała urodzić pierwszego listopada ja sie ciesze ze urodziłam 31,10

Anaber no tez bym się wściekła

Bietka widocznie organizm potrzebował snu

Marta to niech się m uczy, bo jak pójdziesz do pracy to co zrobi????

Witam sie i ja. My z mloda juz po sniadanku dzis zaserwowlysmy sobie jajeczniczce z poledwiczka sopocka. Do tego musze pochwalic sie moja corcia dzis poraz pierwszy sama wstala na nogi trzymajac sie oparcia lozka.

Wczoraj powiem wam w jakiegos dola wpadlam z bezradnosci ehh ale dzis chyba mi lepiej.

Dzoanko no to jeszcze raz &&& oby dzus zrobili to badanie.
Aga 100lat dla Oliwki
Anaber to fajny mecz mialas haha
Marta mi mama zawsze powtarza lepiej troche wiecej mleka zrobic i wylac niz jak dziecko glodne ma byc bo nigdy nie wiesz kiedy wiecej bedzie chcialo

Bietka, co to ma byc???:) nawet anisiaj napisala,ze jestem ladna???:) urwac Ci leb?!:(

Anaberku, tak tak jestem z Wami na diecie dzisiaj, ale z malymi wyjatkami -sniadanie 4 kanapki z twarozkiem, szczypiorkiem, papryka + duzy paczek, na obiad po badaniu bedzie bigmaczek albo mcwrap. Dieta pelna geba :)

Dzoana, pamietasz jak szlamna usg do mlodego, pieknego na zdjeciu gina? A okazlo sie, ze ma maks 160cm ;)

reklama
Marta, bede starala sie pisac na biezaco. Ale jestem troche senna, wiec moze mnie zaraz sen zmozy:-)
Magda, jesli nic nie mozesz poradzic to nie warto soe tym przejmowac. A juz na pewno nie warto tracic nerwow z powodu glupich ludzi, bo oni w swojej glupocie glupoty nie widza. Uszy do gory:-) jakby co to zawsze sie mozesz u nas wygadac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry