A
anaber
Gość
Witam porannie z kawką 
Dzoana dużo sił i powodzonka :*
Aga 100 latek dla Oliwki :*
Smerfetko witaj powiedz nam coś o sobie

żartuję 
Anisiaj dasz rade nie takie rzeczy przed nami przynajmniej jeden dzień bedziesz z nami na diecie
Martuś to dobrze,że Oli lepiej śpi, mój Borys zjadł wczoraj wieczorem 40ml i padł i spał do 2:00 w nocy, a pożniej obudził się o 6:30 także tez ąłdnie przespał
Moje dziecko lepiej śpi jak zje mniej albo wcale

dziwny jakiś
A teraz o sobie
jak napisze to padniecie:
Wczoraj czekałam na mecz troche mi si eprzysnelo dlatego sie nie pożegnałam ale obudziłam sie obejrzałam słuchajcie początek meczu i co dekoder mi sie rozpier...............dolił myślałam,że rozniose wszystko w koło
, nie chodzi mi o sam mecz ale kuźwa o to ze siedziałam i czekałam, Bo mogłam juz dawno smacznie spać. Nic nie dzałało, szybko zamienił dekoder od Igora który jest u niego w pokoju ale dupa tam tylko 12 kanałów z czego 6 to bajki i eurosportu nima. Przełożenie samych kart też nic nie dało. no zasnelam z taki dołem ze szok.
Wiem ze to glupie ale wkurzyłam sie bo specjalnie czekałam a mecz podobno piekny JJ wygrał grał pięć setów a mecz trwal ponad 4 godz. I oczywiście nie mam tv więc nawet powtórki nie zobacze , bo m zabral dekoder aby wymienili. Debilny polsat
No to tyle bo mnie to bolało i wygadać sie musiałam
miłego dnia
Dzoana dużo sił i powodzonka :*
Aga 100 latek dla Oliwki :*
Smerfetko witaj powiedz nam coś o sobie

żartuję 
Anisiaj dasz rade nie takie rzeczy przed nami przynajmniej jeden dzień bedziesz z nami na diecie

Martuś to dobrze,że Oli lepiej śpi, mój Borys zjadł wczoraj wieczorem 40ml i padł i spał do 2:00 w nocy, a pożniej obudził się o 6:30 także tez ąłdnie przespał

Moje dziecko lepiej śpi jak zje mniej albo wcale

dziwny jakiś
A teraz o sobie
Wczoraj czekałam na mecz troche mi si eprzysnelo dlatego sie nie pożegnałam ale obudziłam sie obejrzałam słuchajcie początek meczu i co dekoder mi sie rozpier...............dolił myślałam,że rozniose wszystko w koło
, nie chodzi mi o sam mecz ale kuźwa o to ze siedziałam i czekałam, Bo mogłam juz dawno smacznie spać. Nic nie dzałało, szybko zamienił dekoder od Igora który jest u niego w pokoju ale dupa tam tylko 12 kanałów z czego 6 to bajki i eurosportu nima. Przełożenie samych kart też nic nie dało. no zasnelam z taki dołem ze szok.Wiem ze to glupie ale wkurzyłam sie bo specjalnie czekałam a mecz podobno piekny JJ wygrał grał pięć setów a mecz trwal ponad 4 godz. I oczywiście nie mam tv więc nawet powtórki nie zobacze , bo m zabral dekoder aby wymienili. Debilny polsat

No to tyle bo mnie to bolało i wygadać sie musiałam

miłego dnia