• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulek, ludzie sa niewdzieczni i tyle, ale tak jak mowisz zlo i dobro powraca. A inni niech sobie wmawiaja, ze sa gora, a w glebi duszy i tak wiedza jak jest naprawde:-P
Anaber, a widzisz, czylj bedziesz miala emocje i to bez przerw na reklamy;-)
Marta, wolalabym brzydkiego i starego. A najlepiej kobiete. Sobie mowie, ze po tym wszystkim musowo musi byc fasola:-P
Dostalam od przyjaciolki na gwiazdke srebrna "zlota rybke" (beads do bransoletki) , co ma spelniac moje zyczenie. Wiec ma powiedziane, ze jak sie nie wywiaze ze swoich obowiazkow to dostanie w "pier***ol";-)rybka, nie przyjaciolka:-P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja sie powtorze, czasem lepiej olac, bo sa mury, ktorych nie da sie przebic. Kazdej dziewczynie zycze malenstwa, bo to nas tu na tym forum polaczylo. Nie bede ukrywac,ze czasem tam zagladam, bo bliska mi byla katy i tyle. Ilonie pomoglam, zapomniala szybko, zerwala z nami kontakty i juz. Trudno. Nie trzeba byc omnibusem,zeby zauwazyc,ze dziergac zaczela Magda, ona zalozyla tu bloga itd. Mamy swoje nerwy, piszac tu dajemy niektorym atrakcje do czytania, ale to wszystko jest niczym wobec faktu, ze trzymamy sie razem. Sklad od poczatku nam rosnie i choc ja np jestem na czerwcowkach, to i tak Wy jestescie dla mnie "domem", do Was zagladam przez,caly dzien, bo juz wiem,ze moge na Was liczyc.

Proponuje zakonczyc ten temat, bo wszystkie wiemy, co nas w tej postawie boli, ale tego nie zmienimy.

Jak ktos jeszcze bedzie sie tym martwil, to wyleci ;p

Witam! masakra, dziewczyny, ale produkujecie!
Zaraz was nadczytam. Kubek dzisiaj w domu bo teście chorzy:(
Aga, 100 lat dla Oliwki!!!!!!!
Dzoana, będę ćwiczyć podwójnie za ciebie i za mnie. Możesz sobie wybrać co ma cię boleć po ćwiczeniach:)
Widziałam się wczoraj z moją siostrą i zaraziłam ją Ewą i dietą:))

Gosiulek, oczywiscie, ze nie wszyscy. Niestety wielu ludzi spotykamy na swojej drodze, ktorzy nas zawioda. Ale nie warto sie nimi przejmowac;-)
Anisiaj, kazdy dobrze wie jak bylo, wiec stresowanie sie gadkami osob zaklamanych jest bez sensu. Ja tez u nas sie zadomowilam i nie zamierzam sie stad ruszac, chyba, ze wywalicie mnie w przyszlym tygodniu, bo wypadaja mi pierwsze zmiany w pracy:-P
Justi, chyba wiem co dzisiaj bedzie mnie bolec;-) Ewa jest jak zaraza;-)
Magda, relax:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bo najlepiej jest wyłudzić kase a później w dupe kopnąć nie wspomnę o tym ze każdy ma prawo pisac na forum ile mu sie podoba i gdzie tylko chce o !!!!!!!!!! :wściekła/y: OD WYRZUCANIA JEST ADNMIN a nie że jedna odoba o tym będzie decydowac ; i ja nie mówię o wszystkich bo tam też są bliskie osoby np. Lori której kibicuje :tak:i szczerzę życze jej jak najepiej

DZonka ja wolę facetów lekarzy nie wiem jakoś delikatniejsi są ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry