D
Dzoana.a
Gość
Gosiulek, ludzie sa niewdzieczni i tyle, ale tak jak mowisz zlo i dobro powraca. A inni niech sobie wmawiaja, ze sa gora, a w glebi duszy i tak wiedza jak jest naprawde
Anaber, a widzisz, czylj bedziesz miala emocje i to bez przerw na reklamy;-)
Marta, wolalabym brzydkiego i starego. A najlepiej kobiete. Sobie mowie, ze po tym wszystkim musowo musi byc fasola
Dostalam od przyjaciolki na gwiazdke srebrna "zlota rybke" (beads do bransoletki) , co ma spelniac moje zyczenie. Wiec ma powiedziane, ze jak sie nie wywiaze ze swoich obowiazkow to dostanie w "pier***ol";-)rybka, nie przyjaciolka
Anaber, a widzisz, czylj bedziesz miala emocje i to bez przerw na reklamy;-)
Marta, wolalabym brzydkiego i starego. A najlepiej kobiete. Sobie mowie, ze po tym wszystkim musowo musi byc fasola
Dostalam od przyjaciolki na gwiazdke srebrna "zlota rybke" (beads do bransoletki) , co ma spelniac moje zyczenie. Wiec ma powiedziane, ze jak sie nie wywiaze ze swoich obowiazkow to dostanie w "pier***ol";-)rybka, nie przyjaciolka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
OD WYRZUCANIA JEST ADNMIN a nie że jedna odoba o tym będzie decydowac ; i ja nie mówię o wszystkich bo tam też są bliskie osoby np. Lori której kibicuje
i szczerzę życze jej jak najepiej