• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj no urywaj urywaj :-) hahahahahahahaha :-D dzisiaj Ty mi się śniłaś - byłaś uwaga: psem - wilkołakiem :-D:-D:-D zanosiłam Ci do budy kostki lodu bo miałaś ponad 40 st :-D:-D:-D a ja oczywiście byłam narzeczoną Edwarda - wapmira :-D;-)

aga sen powyżej :)

magda gratulacje dla Nadii
dzoanka ja tam wolę przystojnych ;-)

anaber wow ale bym była ZŁA!!!!!!!

Ewel witaj:))

Dzoanko odpocznij kochana

Bietka ja też pisałam że śliczna jesteś:)) bo to prawda:)) miała zapytać ile schudłaś od porodu???? bo na zdjęciu z sesji a tym z Igorkiem z fb jest mega różnica:))

Dzoanko :****************************** znalazłam eurosport w necie :) i bede miala powtórkę :-):-):-)

Anisiaj bede Radwańska tez wygrała tez bym chciała to zobaczyć. No był bardzo ciekawy mecz i musze to zobaczyć :) wiadomo,ze emocje już nie takie ale fajnie popatrzeć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z kawką

Magda nie martw się .na głupotę nie ma lekarstwa. Zwalanie winy i brak przyznania sie do swoich błędów,jakieś zaślepienie jest oznaką moim zdaniem głupoty. Anisiaj Ty moze wiesz czego jest oznaką.
Kiedy zostałam oskarżona i wyrzucona ze znajomych przez daną osobę przeżywałam to przez kilka dni. Chodziłam jak cień. Nie mogłam zrozumieć jak można tak bez wysłuchania ocenić,oczernić w dodatku osobę od której tyle dobra się dostało. Po poronieniach byłam,wspierałam,zorganizowałam pomoc finansową jak była taka potrzeba.Wszystko dla dobra...A potem zostałam zdeptana...z premedytacją....
Potem znów coś tam ale już byłam mądrzejsza i nie wzięłam już sobie tego aż tak do serca.
Wiem jedno dobro wraca ale zło również.
Musiałam to w końcu z siebie wyrzucić.

Dzoanko trzymam kciuki

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dzona a sie zdziwisz jak to ten :-D
Evel witaj no troszke nadrabiania masz :-p
MAgda nie przejmuj sie głupotą ludzi na to nie ma lekarstwa - niestety. Na szczęście tego po prawej już nie widac :eek: a NAdia zachwile zacznie biegac
Anisiaj ja w ciąży miałam faze na marchewki surowe pochłaniałam kilogramami i chlałam coloe litrami :sorry:
Gosiulek bo te "tam" są siebie warte przecież.... jedna drugą nakręca a później obgaduja a jak jest coś cie teges to usówają. Nie ma jak u Nas :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry