• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam sie pierwsza.
Aga, serdeczne zyczenia dla Oliwii
Anisiaj, swego czasu duzo haftowalam. Nawet przerabialam rysunki z neta na wzory. Moim ulubionym byl mis Pimboli.
Wiola, fajnie, ze trafilas na dobra lekarke. No i wiesci na temat przepuklini sa optymistyczne:-)
Anaber, co do czekolady to uwielbiam maestrie wedla 72%. Mniam, pycha. Za chilli nie przepadam
Justi, moze warto zrobic samemu pomidory suszone? Tylko najlepiej w sezonie kiedy sa tansze i najlepsze do tego sa limy lub inne miesiste odmiany. Z racji tego, ze jestem uziemiona w szpitalu to dzisiaj z Toba nie pocwicze:-(
Marta, dobrze Ci idzie wywijanie szydelkiem. Pamietaj, ze nie od razu rzym zbudowano:-)
Anisiaj, Swiatowa Dziewczyni;-) a we Wroclawiu bylas? Jak nie bylas to nic fajnego nie widzialas:-P
Anaber, czytalam ostatnio, ze w Gdansku maja wprowadzic ograniczenie predkosci do 30km/h na 70% drog (wszystkich osiedlowych). Troche zakorkuja Wam to miasto:->
Noc mialam koszmarna. Spalam od 20-22 i pozniej nie moglam zasnac do 3. A o 6:40 obudzila mnie pielegniarka. Pewnie juz nie zasne:-/
Milego dnia
P.S. Trzymajcie kciuki, zeby dzisiaj zrobili mi to badanie, zebym mogla pojechac do domu (nawet na zadanie)

reklama
Dżoanko, mocno trzymam! Powiedz im, że jak Ci dzisiaj nie zrobią, to ja tam do nich wjadę ;)

Ja wcinam śniadanie, bo od 8 mam zakaz jedzenia, bo o 16.30 usg. Nie wiem jak to przeżyję, bo mam stale ssaka jedzeniowego, ale najwyżej zapiję...wodą oczywiście ;)

Jestem i ja dziś noc pięknie przed chwilą sie obudziliśmy mały obudził się o 1 i o 6 na jedzenie
Aguś zwiększyłam mu dawke do 150ml co 4 godziny bo chyba miałaś racje że głodny przynajmniej ostatnio nie chciał spać
DZonka ANisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga Twój nick mnie zmylił he he he he :laugh2:

Anisiaj, dasz rade. Trzymam kciuki za badanko, zeby wszystko bylo ok&&&&&& ja kolejny dzien mam na czczo, bo mam na dzisiaj zaplanowany zabieg, ale do domu prawdopodobnie nie wyjde:-( no nie chca mnie wypuscic:-( mam juz wkluty wenflon i troche mi sie zbladlo, pierwszy raz w zyciu mi sie slabo zrobilo. Pewnie przez diete i odwodnienie:-(
Aga, oby wyniki Kuby byly lepsze&&&&&
nie chce tak marudzic, wiem, ze sa dzieciaczki dla ktorych norma sa szpitale, niestety. Ale to moj pierwszy pobyt w szpitalu i to jeszcze taki nieplanowany. Myslalam ze posiedze jeden dzien:-(
Martus, to w koncu Oli dal Mamusi pospac:-))))
Badanie nie wczesniej jak o 12:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzonka nie marudzisz ja też nigdy nie byłam w szpitalu i jak jechałam na porodówkę to się strasznie bałam i mówiłam że ja nie chce na prawdę nie jesteś sama ja nie cierpię szpitali :-(

Martuś cieszę się ze mogłam pomóc:))

Dzoanko wiem że szpital to nic przyjemnego ale w słusznej sprawie:))

Kuba mi śpi, więc i ja się jeszcze kładę na chwilę poprzytulać się z m jak przyjedzie:))

Marta, pamietam jak bardzo sie balas porodu:-) i tego, zeby nie urodzic 1.11;-)
Aga, to wszystko dla tej malej kruszynki, zeby w koncu do mnie znalazla droge:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzona ja to panicznie sie bałam ale mimo trudnego porodu nie było tak źle - ale szpitali i tak nie lubie :no: 3 lata temu m miał wycinanego guza pod pachą ( nie grożny ale wielkości jajka) i byliśmy na onkologicznym - masakra ile tam młodych ludzi :no:

reklama
dzień dobry

aga sto lat dla Oliwki , buziaczki od cioci :*
marta fajnie że się wyspałaś, aj nawet też o 4 tylko jakieś mruczenia, znalazł się smoczek i po problemie, m go karmił o 23:30 i przebierał bo przelał pieluchę... a ja spałam ja zabita nic nie słyszałam
anisiaj - wybacz że pomieszałam tak na g wczoraj :*
anaber Ty również :* fajnie - dużo 10 km w 28 min musiałaś nieźle zapierniczać :) :-)
dzoanka &&&&&&&&&& robię wjazd z anisiaj jak dziś nic się nie ruszy!
scoti kurcze powiem |Ci tak, że poszukiwanie domu, mieszkania to ciężka sprawa... ja kiedyś jak wyprowadzałam się na swoje i szukałam czegoś z kumpelą - to szok ... cena, metraż lokalizacja, nigdy nie jest tak że wszystko pasuje:eek: scoti bądź dobrej myśli widziałaś jak mnie wyretuszowała 2 tyg po porodzie ;-):-) nawet anisiaj napisała że ładna jestem;-)
wiolka a nie mówiłam :) wszystko będzie dobrze i przepuklina sama się wchłonie :-)
smerfeta - dałaś czadu.....:-)

ale miałam sen :szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry