• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

To prawda Ilona otrzymala pomoc nie tylko pieniężną od wielu dziewczyn z tego wątku i zero podziekowania tylko potrafiła zmieszać z błotem. Powinna oddac te pieniądze poza tym taka była mowa ,ze to tylko pożyczka. no ale .....

Madzia widzisz masz nauczkę nie pokazuj i nie ucz czegoś co jest Twoim asem bo ludzie są okrutni i potrafią wbić nóż w plecy i nawet nie powiedziec dziekuję za wskazówki, za to ze mi pomoglaś pokazałaś tylko podejście to teraz Ci pokaże co ja potrafię. wiem,ze jestes dobra osobą i poprostu pomoc masz we krwi ale widzisz jak jest. Jest to przykre :no: ale człowiek uczy sie na błędach niech ta sutuacja da Ci powera i pokaż co potrafisz :tak:

Gosiulku anisiaj pięknie to napisalayście :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga sto lat dla córeczki
ja póki co nadczytałam g i niestety muszę lecieć do Rynku do avonu po zamówienie a później po Wikiego.
Byłam w weekend z M w kinie na tym baby blues, masakra powiem Wam, zrył mi głowę ten film... Wyszłam z kina zniesmaczona ;/

Marta, ja zawsze do kobiet chodzilam. Jak kiedys poszlam do faceta, jeszcze na studiach to caly dzien obolala chodzilam. Teraz z racji tego, ze za bardzo nie mam wyboru;-) to ostatnio sami faceci mnie badaja:-/ ale nie narzakam, tylko staram sie nie myslec co oni tam robia:-/

jestem i ja :)
ale naprodukowalysccie :szok: no ale juz nadrobilam wszystko :)
dzoanko trzymaj sie w tym szpitalu i oby dzis Cie wypuscili :)
co do Ilony to zamilkne bo szkda mi slow na nia.
m dzis w domku ale pojechal pozalatwiac wszystkie sprawy odebrac pesel malej zapisac nas znow na usg bioserek itp.
anisiaj robie dzis kuraka w suszonych pomidorkach :) powiedz ile dajesz smiestany? kremowke 30% tak?

reklama
gosiulku bo tak było każda dała z serca, tylko po takim zachowaniu powinno sie być w porządku wyrównać rach.

a teraz na poprawe humoru:

Zięć docina swojej teściowej,że jest tyle kawałów o mamusiach :)
Teściowa patrzy na zięcia i mówi tak : a wiesz dlaczego nie ma kawałów o zięciach ?
Zięć myśli myśli i mówi : nie nie wiem
a teściowa mówi: bo o byle czym się nie gada :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry