• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiola, jak dzidzia sie usmiecha pierwszy raz swiadomie to jest to piekny widok. Jak bratanica odwzajemnia moj usmiech to jestem w siodmym niebie:-)
Anisiaj, moze po prostu Twoja macica tak okazuje swoje rozrastanie sie. Wazne, ze wszystko ok i mozesz juz w koncu cos zjesc
Justi, moj M najchetniej to juz by mi net zablokowal:-P i jego ulubiony tekst: "zaczekamy co powie lekarz":-D
Z nerwow nie mam apetytu, a kolo mnie lezy babcia, ktora kaze mi jesc kolacje:-/ a jest chleb, maslo i szynka konserwowa ktorej nie cierpie:-(

reklama
Anisiaj, dokladnie. Ostatnio na mnie naskarzyl lekarzowi, ze siedze na forum i czytam co tam pisza:-> Lekarz pogrozil palcem i zabronil zaciagania wszelkich informacji z neta. Ale Wy to nie forum tylko grupa wsparcia;-)

Anisiaj, wmawiasz sobie:-P podobno jest jakies schorzenie psychiczne, ze sie chodzi do lekarza, zeby zwrocic na siebie uwage:-> wiec moze tak naprawde Ciebie nic nie boli, a wyciagnelas kase na usg:-P

reklama
Ansiiaj he he
Wiem ze moze boleć.Ja zawsze bałam sie ruszyć z domu bo miałam fioła i wiecznie bolał mnie brzuch...Widocznie tak moze być.

Oooo a z tym idz do lekarza to i u mnie. Wkurza mnie to niemiłosiernie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry