• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Magda, dzieki. Nie spodziewalam sie ze z moja macica jest cos nie halo, bo nigdy z nia nie mialam problemow:-( i dobrze ze zrobilam sobie to badanie, bo bardzo rzadko sa w stanie stwierdzic dwuroznosc na podstawie standardowego badania ginekologicznego.
Justi, w lutym mam wizyte to sie dokladnie wypytam co i jak. I co on o tym sadzi.
Anisiaj, pocieszylas mnie. A do tej pory zylam w slodkiej niewiedzy i w przeswiadczeniu, ze moj organizm jest idealny. A tu taka wada. Zrobie sobie usg nerki, zeby nie wyszlo, ze mam niewlasciwa ilosc;-) ale generalnie mam konskie zdrowie, na nic powaznego nigdy w zyciu nie chorowalam. Rozumiem, ze aktywnosc fizyczna w ciazy bedzie zabroniona:-( super, ze u Ciebie wszystko tip top:-) w koncu trzymalam te kciuki:-P

reklama
Jestem Dzoana współczuje ci kochana ze musiałas cierpiec ale wazne sa wyniki miałam własnie pisac ze Anisiaj jest swietnym przykładem ze mozna byc w ciazy i spokojnie ta ciaze przejsc:tak:bądź dobrej mysli a wszystko sie jakos ułozy:-) Nasza Julita dzis usmiechneła sie domnie 2 razy swiadomie widok piękny:rolleyes: Anisiaj ciesze sie ze wporzadku moze to były sensacje żoładkowe:sorry:Bobo my dwie bez diete zostałysmy na naszym watku:-Dja wsuwam szarlotke a w weekend moze snikersa zrobie:-p

Właśnie słyszałam o tyłozgięciu macicy, ale nie o innych wadach. Ja z usg które miałam robione wieku temu wiem że mam przodozgięcie.
Dzoanka, ważne że jajniki są drożne, bo jak widzisz na przykładzie Anisiaj i ty będziesz mieć mdłości...zgagę...itp:) No i któś musi zająć miejsce Bobo, Anisiaj i troszkę nam popanikować:)

Dżoana, dopóki się nie badasz to nic nie wiesz :) Mi w wieku 12 lat wyszła jedna nerka, na co lekarz mówił,że nigdy nie wiemy ile czego mamy, dopóki się nie zbadamy. Nie miałaś problemów, bo wady ich nie pokazują, mi tylko bolesne okresy, ale taki objaw mają też dziewczyny z prawidłową budową.

Skąd bóle nie wiem nadal, byc może tak jak mówił mój gin i jedna gin w szpitalu - skoro kobiety z mięśniakami, zrostami odczuwają bóle, to ja z wadą macicy też mam prawo. Ta lekarka dzisiaj mówiła, że to może byc usisk na wątrobę, bo wszystko się rozrasta.

Dzidziola widziałam tylko przez chwilę, ale lekarka zaraz uciekła głowicą, nie wiem czemu, może nie chciała robic tam usg, skoro zapłacone było za coś innego. Akurat fikał jak po nim przejechała :)

Dzoana, my jesteśmy tu od tego żeby podtrzymywać na duchu. Ja idąc na 2 usg potwierdzające serduszko itp, o mało na zawał wcześniej nie padłam przed gabinetem czekając. Jak głupek obczytałam się i nawet mój m się wtedy na mnie wkurzył:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry