D
Dzoana.a
Gość
Magda, dzieki. Nie spodziewalam sie ze z moja macica jest cos nie halo, bo nigdy z nia nie mialam problemow:-( i dobrze ze zrobilam sobie to badanie, bo bardzo rzadko sa w stanie stwierdzic dwuroznosc na podstawie standardowego badania ginekologicznego.
Justi, w lutym mam wizyte to sie dokladnie wypytam co i jak. I co on o tym sadzi.
Anisiaj, pocieszylas mnie. A do tej pory zylam w slodkiej niewiedzy i w przeswiadczeniu, ze moj organizm jest idealny. A tu taka wada. Zrobie sobie usg nerki, zeby nie wyszlo, ze mam niewlasciwa ilosc;-) ale generalnie mam konskie zdrowie, na nic powaznego nigdy w zyciu nie chorowalam. Rozumiem, ze aktywnosc fizyczna w ciazy bedzie zabroniona:-( super, ze u Ciebie wszystko tip top:-) w koncu trzymalam te kciuki
Justi, w lutym mam wizyte to sie dokladnie wypytam co i jak. I co on o tym sadzi.
Anisiaj, pocieszylas mnie. A do tej pory zylam w slodkiej niewiedzy i w przeswiadczeniu, ze moj organizm jest idealny. A tu taka wada. Zrobie sobie usg nerki, zeby nie wyszlo, ze mam niewlasciwa ilosc;-) ale generalnie mam konskie zdrowie, na nic powaznego nigdy w zyciu nie chorowalam. Rozumiem, ze aktywnosc fizyczna w ciazy bedzie zabroniona:-( super, ze u Ciebie wszystko tip top:-) w koncu trzymalam te kciuki
bądź dobrej mysli a wszystko sie jakos ułozy:-) Nasza Julita dzis usmiechneła sie domnie 2 razy swiadomie widok piękny
Anisiaj ciesze sie ze wporzadku moze to były sensacje żoładkowe
Bobo my dwie bez diete zostałysmy na naszym watku
ja wsuwam szarlotke a w weekend moze snikersa zrobie