• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoanka bolu wspolczuje ale ciesze sie ze wyniki sa dobre i problemow nie bedzie zeby fasolinka zagoscila w brzuszku ;)

Magda czapeczki hipciowe cudowne ;*

Bobo jak znajdzie Ci m zumbe to daj mi namiary gdzie jej szukac bo tez bym sobie pocwiczyla, myslalam zeby kupic ja na cboxie ale ja jestem leniwiec do cwiczen i boje sie ze bedzie tylko dekoracja w szufladzie hehe

reklama
Bobo, jesteś jak mój Kuba:) uwielbia m&msy:)
Anaber, oj tak, dieta+ćwiczenia. Mnie tylko martwi że "w miejscu" stoję. W wyglądzie żadnej zmiany nie zauważam:( i waga stoi.
Magda, o mamo, mega długi spacer. Wygrzewaj się teraz!
Dzoana, najważniejsze że lekarz powiedział że jest ok. A o tę dwudrożność dopytaj lekarza, niech ci wyjaśni, od tego tam jest. I wracaj szybciutko do domku!!!Zakaz mówienia o słodkościach podtrzymywany jest dalej:)
Teraz czekamy na wieści od Anisiaj.

Smerfetka, a Ty planujesz pojsc do specjalisty? Zastanawialas sie? Kurde, nie wiem czy chcesz odpowiadac na forum ogolnym. Ja z fona nie mam dostepu do g:-(
Justi, no sorry. Probowalam sie dopytac i powiedzial tylko to co napisalam, ze to nie przeciwskazanie. W lutym ide do mojego lekarza to sie dokladnie dowiem. Dwuroznosc a nie dwudroznosc;-) Wazne, ze wszystko drozne i mamy teraz 3 miechy autostrady
Justi, nie odpuszczaj. Czasem na poczatku diety waga stoi, bo organizm sie broni. Musisz wytrwac. W pt moze do Ciebie dolacze w cwiczeniach z Ewa
Bobo, dzieki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo, wychodze jutro, chyba ze pojawia sie komplikacje. Ale w sumie nawet nie plamie, wiec nie powinno byc problemow. na pobyt w szpitalu wezme l4, a na piatek urlop. Chyba, ze lekarz zaproponuje zwolnienie. W pracy juz zmienniczke powiadomilam. Ale glupio mi, ze ja wrobilam w drugie zmiany, ale to nie moja wina:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanka ja wizyte mam 30 stycznia u swojego gina i zobaczymy co dalej, pewnie najpierw zrobi hormony albo monitoring cyklu, mysle zeby przelozyc wizyte na 25 bo bede jakaos przed owulacja to moze juz zacznie mnie monitorowac hehe

Smerfetka, bedzie dobrze. Mi wczoraj lekarz powiedzial, zebym zrobila sobie badania w kierunku chlamydii, poniewaz ona czesto tez jest przyczyna bezplodnosci, a rzadko daje objawy. Zrobie po wyjsciu ze szpitala. U Ciebie bedzie diagnostyka inna, bo juz jestes po ciazy:-( przepraszam, jesli napisalam cos nie tak:-( nie zrobilam Ci przykrosci?

reklama
Dzoanka, dzięki kochana za pocieszenie! Nie myśl teraz o pracy. Po prostu pogadaj z koleżanką że w razie gdyby ona kiedyś potrzebowała zamiany to się zamienisz, to nie Twoje widzimisię w tym momencie że tak wyszło.
Kinia, długo staraliście się o pierwszą dzidzię?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry