• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczynki powiedzcie mi czy pierwsza wasza @ po porodzie byla az tak obfita? co chwila zmieniam podpaki . teraz juz te poporodowe zalozylam bo moje juz sie koncze a nie mam jak isc do sklepu bo snieg sypie jest -8 a m w pracy.

Aguś nie jestem w stanie was nadrobic zaraz jadę na zakupy bo w lodówce tylko światło ale jak m pójdzie na imprezę to z Wami posiędzę i poczytam... Buziaczki kochane i do wieczorka :*

agus mnie tez zalewa na maksa. czyli dostalam @ :( ale praktycznie nie mialam przerwy z krawieniem planieniem po porodzie a teraz juz @. mozliwe ze tak szybko i ze przerwy w krawieniu miedzy nie bylo? jak chodze to czuje jakbym sikala tak leci :(

Bobo tego nie wiem ja dopiero teraz dostałam @ bo karmiłam i jak byłam u gina to powiedziała że do miesiąca od skończenia karmienia dostane@, no i ja miałam przerwę między krwawieniem po porodzie a @. A nie możesz zadzwonić do swojego gin i zapytać???

reklama
Dzien dobry.
Dzisiaj sobie dlugo pospalam:-)
Martus, nie przejmuj sie:-* dobrze, ze dzisiaj Oli Ci odpuscil
Bobo, niestety tym razem nie pomoge, bo sie nie znam. Ale wspolczuje @, oby cykle teraz sie uregulowaly
Magda, to teraz Nadia bedzie Ci pomykac po domu;-)
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry