• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wcieło mi posta:wściekła/y:

Anisiaj porozmawiaj z m wcześniej że nic nie chcesz żeby potem nie było

Scoti fajne spodnie:))

Dzoanko sliczna tunika:))

Bobo
moja gin mi mówiła ze to że po porodzie nie ma @ to nie znaczy że owulacji nie było, a jak się będziecie zabezpieczać???

Wiola skoro chrzciny są w niedziele a urodziny synka brata w sobotę to czemu nie przyjdą na chrzciny???

reklama
zdjecia z sesji dodalam na fb.

Dzoana tutaj tez spodnie troche drogie ale mialam w dupie bo powiedzialam m ze ma kupic sluchawki za 100 a kupil za 150, wiec ja tez mam prawo poszalec teraz po sklepach:-p

Lece was nadrobic

Scoti, super zdjęcia:tak: Nieważne, że drogie, ważne, że na pewno będziesz w nich świetnie wyglądać:-p
Anisiaj, daj wieczorem znać, czy M się podporządkował. I &&&&&&&&& za może jednak miłe spędzenie czasu:tak:
Ja zmykam na popołudnie, muszę kupić prezent psiapsiółce na imieniny i jeszcze nie wiem co. Może "50 twarzy greya". Buziole i do później

dzień dobry :)

ja byłam u babci , na cmentarzu u dziadka... jutro do rodziców a w poniedziałek najazd teściów...... och ciężkie 3 dni :happy::confused2::confused2::confused2::baffled:

anisiaj co powiesz o moim tsh - 6 tygodni bez leków - 2,9- kurde średnie .... poczekam do marca, zrobię kolejne tsh ft3 i ft4 i do endo marsz... :cool::baffled::confused2:
6 mamo jeju kolejny RAZ ZDROWIA.... niech idą precz od Was te choróbska:-(
scoti lubię ten styl spodni :) tuszują ładnie :-) idę Was pooglądać na FB
dzoana wszystkie części greya są przecenione w księgarniach kupisz 3 części w cenie jednej :-):tak: przynajmniej u mnie w krak

przeleciałam dziś galerię - wszędzie SALE ale nic sobie nie kupiłam, za to niuńkowi w H&M kilka koszulek i body ;-):-)

magda ślicznie Nadia się rozwija - ja liczę że u mojego też coś się ruszy :-) napiszę Ci pytanie na g , OK ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry