Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta jestem na chwilkę ale jak młody wstanie idę ... niech m się z nim bawi a ja musze mieszkanie ogarnąć ;-)
spodobała mi się kurde jedna bluzka w cubusie ale akurat nie była na przecenie... kosztowała 99 zł. Myślę o niej cały czas
Bietka dużo jak za bluzkę ale jak o niej myślisz to trzeba było zaszaleć ja poluje na farbę do włosów co reklamują na rozjaśnianie wystarczy grzebieniem ja wczesac kosztuje 35zł przed chrzcinami moze sobie zrobie
Wybaczcie ze mnie dzis malo ale zamowienia robie zajmoje sie mloda i jeszcze akcje sprzatanie mam bo jutro gosc. pozniej wpadne i nadrobie buziaczki :*
jedz marta na zdrowie )))))))) zjedz za mnie bo ja nie mogę
wiesz co ... cenę bym przeżyła, gdyby to nie był cubus - uważam że ubrania mają średniej jakości....
dziewczyny musze wykorzystać to że mam jeszcze wypłatę bo potem kochanie daj mi......... ;-):-)
Bietka to jest to kurcze ja niby mam wypłate ale konto mamy wspólne przez kredyt hipoteczny więc i tak widzi na co wydaje nic nie uda mi się zataic he he he