• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

moja coreczka naprawde dzis wie ze mamusia nie jest na chodzie jak zawsze i jest grzeczniutka :) lezy sobie w lezaczku i patrzy ladnie a to sobie pospi a to posmieje sie :) no naprawde kochaniutka.
dzoanko mam nadzieje ze cykle mi sie ureguluja. ciekawe co ile dni bee miala teraz wredna @?

reklama
dzoanko przed pierwsza ciaza mialam co 31 dni @ a po poronieniu poprzestawialo mi sie i mialam nawe co 44 dni. zobaczymy ja teraz bedzie. co do oddychania to jak reka odjal. serio nic a nic mi nie dolega. moze ciaza mnie uleczyla? bo tak niekiedy jest. bede musiala sie wybrac do pulmunologa i zobaczyc co i jak w tych plucach
a Ty kochana jaki plan na dzis? m w domku?
scoti fajne te spodnie :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry,

bobo, współczuję Ci, że tak się męczysz. Ale wiesz co myślę, że może się tak porządnie oczyszczasz z tego, co po poronieniu, ciąży? dobrze kojarzę,że podczas cc okazało się,że masz jakieś zrosty prawda? może stąd ten silny pierwszy @ po?

scoti i okulary lenonki koniecznie :)

magda, wow, ale Nadia pędzi!

ja zaraz robię mojego kuraka w fecie, a na 17 idziemy do kuzynki m, jutro mamy urodziny jego bratanicy. a ja bym się chętnie zaszyła pod kocem, bo boję się, że i jedni i drudzy będą mi wciskać jakieś wózki, łóżeczka, ubranka, sranka, a mój m wszystko weźmie, a potem powie, że nie kupujemy ;)

Scoti, spodnie super. Cena sama nie wiem, jak na polskie to drogo, ale może u Was jest inny przelicznik. Ale bardzo mi sie podobają:tak:
Bobo, dzisiaj słodkie nic nierobienie, może jakieś filmy sobie zapodamy. Jutro moi Rodzice będą, więc zamelduję się tylko rano i ewentualnie wieczorkiem.
Anisiaj, musisz wykazać się asertywnością:-p Powiedz, że masz inną wizje rzeczy dla F lub Z. A z M ustal przed wyjściem, że niczego brać nie będziecie, żeby później nie "kłócić się" na forum.
A ja dzisiaj taką sukienkę sobie zakupiłam SUKIENKA TUNIKA RĘKAW 7/8 roz 44 GREAT SHOP (2929189273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

anisiaj tez mysle ze taka obfita @ bo sie wszystko do konca oczyszcza.
powiedzialm m ze mam @ a on do mnie " ojjjj to teraz juz pplodna jestes to musze kupic gumki" :-D ja mu tu ze mam @ i leci ze mnie jak z kranu a ten tylko o jednym haha. no ale jestem z niego dumna bo m jest w pracy no i dzwonie i mowie ze podpaski mi sie koncza a nie mam jak wyjsc bo zimno i pada snieg i nie chce malej ciagac no wiec poszedl i mi kupil podpaski :) nawet dzwonil czy napewno takie i czy dobrze wybral :-D. myslalam ze bedzie sie wstydzil kupic no ale widac mezusia nie docenialam :)
robie dzis leczo :) i oczywiscie pol poznania sie naje :) ktoras chetna? zapraszam:)

Dzień dobry Scoti dałas czadu z tym potem :-D My dzis wstalismy po 10:szok: ale za to odkurzone mam łazienki umyłam i kuchenke wyszorowałam:-)jeszcze podłogi:eek: jade dzis do kolezanki musimy wybrac ciasta jakie na chrzciny upieczemy ma ksiazke "przepisy siostry Anastazji" i podobno sa ciekawe przepisy:sorry:Julita dzis wstała w swietnym humorze gaworzyła od rana do obrazu i od rana sie dzis do nas wszystkich smiała:happy:a teraz pojedzona lezy u mnie na raczkach Bobo współczuje ci @ mnie tez to w końcu czeka ale póki co mam spokój :confused2: Marta dobrze ze jestes:tak: Dzoana śliczna ta sukienka/tunika:tak: Anisiaj powiedz m że idziecie tam towarzystko a nie w celu pożyczania różnych rzeczy dla dziecka ani nie chcesz zeby on pokazywal zainteresowanie taką propozyjca Scoti pokazesz nam chyba jakies fotki z sesji?

Ostatnia edycja:
I ja się witam!!!
U nas nadal chorujemy,dzieci chyba lepiej,ale ja i m zaczęliśmy.Na dodatek m ma 37,4 i umiera w łóżku.
Bobo ja po porodzie pierwszy @ zawsze miałam bardzo obfity,no a mężusia masz na medal!!!Dobrze,że już nie masz kłopotów z oddychaniem.Poza tym zaraz się ubieram wpadam do ciebie na to leczo!!!
Scoti fajne te spodenki,a na tej sessji na pewno super wyszliście!!!
Dzonka twoja kiecka też superowo wygląda!!!
Magda to masz zuch dziewczynkę w domku,Nadinka idzie jak burza!!!

Dziewuszki na g zdjęcie kici co u doktora mieszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry