• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wiolka spoko ja sobie kupie plaszczyk jakis uzywany. one nie sa drogie wiec nie ma problemu.
anisiaj daj maila to i ja Ci moja wysle hehe :)
marta bedziesz sie opiekowac tym dzieckiem? szukasz czegos nadal?

reklama
kurcze wiecie co Oli nie chce na brzuchu leżec drze się w niebogłosy... kłade go a on nie chce unosic główki do góry tyko opiera ją o koc a łapki ma w górze robi samolot jak kiedyś mówiła Bietka :no: a tak już ładnie główkę podnosił i co ja mam zrobic???????????

jestem:)

byłam w kościele na zebraniu, za tydzień będą mierzyć dzieci żeby szyć ubrania do komunii:) 160 zł marynarka, kamizelka i spodnie

odebrałam posiew Kubusia....jest jałowy:))

Marta musisz uważać z tym L4

Anisiaj ja się zgadzam z tym co Wiola napisała w sprawie ubranek, dla mnie śpiochy i body, kaftaniki są do niczego bo się podwijają

Jutro robię kurczaka w fecie z pomidorami suszonymi:))

Aniołkowa
i jak rosołek??? też dziś miałam na obiad:)

Gosia dziękuję:))

Marta nie wiem co ci poradzić, ale wiem że musi głowę podnosić, jak byłam z Kubusiem w szpitalu to leżała z nami dziewczynka 3,5 miesięczna i doktorka powiedziała ze dziecko w jej wieku powinno utrzymać głowę 45 sekund bo jak nie trzyma to rehabilitacja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry