Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam jak skończa sie prac bede musiała je wyprasowac i zawiesić
pomyłam karnisze poscierałam kurze z lamp i szafek kominek fajna sprawa ale kurz w całym domu
spac mi sie chce a tu jeszcze prasowanie i wieszanie firan na jutro juz sobie góre zostawie
Julita jeszcze dzis jak ja mam zamiar karmic zasypia przy piersi jak ja odłoze to sie budzi i tak ma od rana
Anisiaj ja miałam dosłownie pare ubranek na 56 i to po Nastce a te które kupowałam to zaczełam od 62 teraz jak kupuje to 68 wole wieksze na dłuzszy czas jest dla letniego maluszka fajne sa bodziaki i spodeneczki jakies dla dziewczynki tez bodziaki i bawełniane sukienki ewentualnie bo fajnie powietrze przepuszczaja i łatwo sie mała przewija jak dziewczynka bedzie ja tak Nastke ubieralam (ur. w maju) a z cieplejszych ubranek to napewno jakis dresik wyjściowy kurteczka która założysz dziecątku jak będzie padało albo będzie chłodniejszy dzień,ja Julicie w domu ubieram zawsze śpioszki i body z dł rękawem nie lubie kafatników bo sie podwijają ś
Bobo odnosnie plaszczyka do chrztu to dam ci dokladnie znac jeszcze bo kuzynka jak w niedziele była to mówiła ze jej siostra ma ubranko do chrztu po swojej córci i plaszczyk ładny powie jej zeby przywiozła jak mi sie spodoba to pozycze od niej i nie bede kupowac,wiec w razie czego moze rozejrzyj sie za jakims gdybym ja nie kupowała;-)ale to ci dokładnie napisze jak ona mi ubranko przywiezie