reklama

Nasze sprawy...

reklama
Smerfetko, wiem właśnie, najgorzej jakby nie chciał gdzieś odpalić po postoju. U nas okazało się że akumulator rozładowywały światełka wewnątrz samochodu. Jakieś zwarcie się robiło.
Anisiaj, udane te chłopy! Nucia kąpała się już dzisiaj?

Smerfie, on doskonale to wie, juz mu milion razy mowilam, ale taki juz jest. Uparty i strasznie nakrecony na intensywne emocje.

Kochana, bajka na pewno bedzie jedyna i w swoim rodzaju. Ja tez zapale jutro swiatelko Amelce. Gdzie w PL jest pochowana, w jakim miescie?

Justi, kapiel jutro, bo mamy lenia ;)

Dziekuje dziewczynki:*

Anisiaj Amelka pochowana jest na malutkim wiejskim cmentarzu 15 km od Łeby.
Samochod nie zapalil m mowi ze to cos z systemem bezpieczenstwa trakcji a ze on jest naszpikowany elektronika to zeby bylo bezpiecznie to nie odpalil ... nie znalazlam wolnego samochodu w wypozyczalni wiec nie wiem co dalej, kolezanka zaproponowala ze moze nam pozyczyc samochod ale kurcze boimy sie jechac nieznanym samochodem tyle km wiec niestety chyba bedziemy musieli zostac w domu...

Kochana, wiesz moze nie powinnam tak pisac, ale widocznie tak ma byc. Na pewno jest Ci ciezko,ale z tego,co pamietam wkrotce tam bedziecie. Pomysl na spokojnie. U nas ostra zima, ma byc nawet -30, nie chce myslec, co by bylo jakby cos Wam wysiadlo po drodze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry