reklama

Nasze sprawy...

reklama
smerfetko kochana ja uważam tak jak reszta, to znak żebyście zostali w B. u nas naprawdę średnie warunki:dry: będziemy tu jutro, my wszystkie ciocie o 18:24 :* a WY jako rodzice macie ją w sercu... :* będzie cieplej, autko sprawne pojedziecie - może naprawdę Amelka chce byście zostali... na miejscu.
Przytulam Cię kochana :*:*:*

bobo fajnie że Ci się podoba

6 mamo
:-(:-(:-(:-(

anisiaj wow Twój m to lubi ekstremalne przeżycia :-p

dziewczynki jakie macie sposoby na to by dzieci poszly spac po kapieli?
moja julka to ewenement jakis. na raczkach by spala ale w lozeczku to ma taka syrene ze szok. probuje ja przetrzymac ale za dlugo tez nie moge bo mi sasiedzi policje nasle ze nad dzieckiem sie znecam hihi.

bobo nie mam sposobu, Igor ma ostatnią drzemkę około 16- śpi do 16:30- 17 - szaleje 2 godz i ok 19:30 już śpi...
może jej za ciepło, albo za długo śpi przed samą kąpielą i jest wyspana ???? a może po prostu u mamusi najwygodniej... ??? a w dzień normalnie śpi w łóżeczku ??? dja jej jakąś pieluszkę-szmatkę do przytulenia. Inych pomysłów nie mam.

bietka daje jej pielusie. w dzien jak ja poloze do lozeczka to zaraz sie budzi. w dzien podspia w lezaczku. nie chce jej uczyc usypiania na rekach bo pozniej sobie nie poradze. dlatego musze byc ta niedobra matka i przetrzymac ten jej placz w lozeczku.

no musisz... ale siedź obok, głaskaj ją - albo wiesz.. tak jak piszą w książkach, jak bardzo płacze, 5 minut ukojenia na rękach i odkładasz i tak w kółko aż sama zaśnie w łóżeczku ...

a gdzie madlen, scoti, wiola, dzoanka, suonko ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry