reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta ty to masz przeboje ze swoim syneczkiem-wymagający chłopczyk!
Bobo ja zawsze chciałam mieć taką sesję z dziećmi,tylko u nas brak odpowiedniego fotografa.
Bietka jak katar,odpuszcza już tobie,jak się czuje Igorek???

Chciałam wam jeszcze powiedzieć,że mój m od kilku dni zmywa naczynia,hehe nawet dokładnie to robi:tak:.
Jak mnie przestanie boleć to i tak będę mówiła,że mnie jeszcze boli by dalej gary zmywał,hihihi!!!

6 mamo nam sesje za darmo robi nasza wlascicielka co od niej wynajmujemy. ona mloda gdzies w naszym wieku i fotografia to jej pasja zajmuje sie tym. w zamian chce umiescic zdjecia julki na swoijej stronie . nam to nie przeszkadza wiec sie zgodzilismy. moj m tez zmywa hihi. zreszta robi wszystko. w nocy to on wstaje do malej. ja spie a on wstaje hihi:)

6 mamo dziękuję, ja sobie katar przyblokowałam, tabletkami (sudafed) więc on siedzi mi gdzieś, ale przynajmniej już nie łzawią mi oczy, dziś wstałam posprzątałam jako tako - bo przecież mój m to tylko zmywał naczynia i nic więcej;-):tak: a Igorek już lepiej, jeszcze katarek, ale on katar ma zawsze 2 tygodnie - kaszle mniej... nasivin podawałam 3 dni teraz już woda morska, jeszcze 2 dni syropek ślazowy i koniec :) mam nadzieje że już koło środy, czwartku będzie w pełni zdrów, no może resztka katarku ;-) a Tobie te nowe leki pomagają??????

marta :-(

Bietka z tymi lekami czuję się lepiej,myślę że pomagają.
Jutro Ewelina jedzie do Kraka,naszykowałam jej żareła w słoikach i dałam nalewkę kawową bo poprosiła.Chciała też ogórków w zalewie musztardowej,ale niestety już nie mam,a miały być do wiosny co najmniej.W tym roku kupię ze 3 razy więcej ogórków niż w tamtym roku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry