Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj to się cieszę, widziałaś jak 6 mama pisała ze ręce się trzęsą po tym ale nie na tyle żeby w klawiaturę nie trafić aż monitor poplułam ze śmiechu bo tak fajnie to było napisane)
Aga, a ja znam dziewczyny, które po tym lądowały z arytmią serca, albo tłukły szklanki tak im się ręce trzęsły. Reakcje są przeróżne, dobrze, że moja lekka
jak lezalam na patologii to dziewczyna co szew jej zakladali w 24tyg to dostawala w kroplowce. 24h leciala jej ta kroplowka bo mocniej nie mogli jej dac bo skutki tego sa okropne. ale i tak czula ze jej sece kolatalo. tyle ze ona byla scisle lezaca nawet do wc nie mogla isc wszystko pod siebie w basen robila i myla sie tez w lozku.
no z nami też na patologi leżała dziewczyna co miała szew założony, ten lek w kroplówce w ogóle nie wstawała leżała z nogami do góry i w 24 tyg zaczęły jej wody odchodzić i wywieźli ja do Krakowa ale nie wiem jak skończyło
ja jak tylko uda mi sie zafasolkowac to tez musze lezec , bede mogla wstawac tylko na siusiu juz to wiem ale szczerze mowiac mnie to nie przeraza bo zrobie wszystko co bedzie konieczne tylko zebym miala ta szanse....